Hov kirke

Gravplassforvaltningene i kommunene Molde, Midsund, Aukra, Fræna, Eide, Vestnes, Rauma, Nesset, Sunndal, Rindal og Surnadal inviterer til møte mellom gravplassforvaltningene og tros- og livssynssamfunnene 12. november i Molde.

Parkering Grødalen

I Grødalen er det parkeringsavgift i vintersesongen, mens det om sommeren er gratis parkering. Du kan enkelt betale for parkeringen med Vipps.

Stillingen som skolesjef for Sunndal kommune er utlyst via rekrutteringsbyrået ODA Connect, med søknadsfrist 04.11.19.

Har du alt du treng for å klare deg sjølv i tre døgn dersom vatn og straum plutseleg blir borte? 28. oktober startar ei landsdekkjande arbeidsveke med fokus på eigenberedskap.

Jenstad sett fra Svøu

Kommunen behandler og avgjer søknader om tilskot. Ta kontakt med saksbehandlar om prosjektet.

Kulturtenesten inviterer til grendamøter på Ålvundeid, på Gjøra og i Øksendal, der dei vil orientere om tenester, prosjekt og ønsker dialog og innspel til arbeidet sitt. Alle er velkomne!

Takk til alle frivillige bøssebærere og til alle givere som alle bidro til at vi samlet inn nær 440 000 kroner i Sunndal. Dette tilsvarer ca 62 kroner i gjennomsnitt pr. innbygger og er 20 kroner over landssnittet. Møre og Romsdal ligger på 6. plass på fylkesstatistikken, mens Sunndal kommune ligger på 7. plass i fylket.

Prosessen med politisk behandling av budsjett for Sunndal kommune for 2020 starter med budsjettseminar i oktober, og pågår til budsjettet vedtas av kommunestyret i møte 12. desember. Les mer om prosessen her:

Han leverte våpen til Orderud-drapene, var yrkeskriminell og tok overdose sju dager på rad. Han kjente prisen på 300 gram gull men ikke på en liter melk. Hvordan var det mulig å ta tilbake kontrollen over pengene og livet - og bli nasjonal prosjektleder i NAV - og høyt skattet fagmann i økonomi?

Sprøyte

Det tilbys influensavaksinering ved Sunndal helsestasjon i uke 44 og 45.