Øksendal

Bedre mobildekning i Øksendal: Telenor har nå fått på plass ny basestasjon med 4G+ i Øksendal. Merk at en må ha telefon som støtter 4G, samt abonnement som benytter Telenors nett for å benytte dette mobilnettet.

eLås

Sunndal kommune innfører eLås til mottakere som har trygghetsalarm og på sikt mottakere av hjemmetjenester.  Dette for å øke sikkerheten og kunne gi raskere hjelp. Montering av eLås vil bli startet opp våren 2018.

selvbetjening

Sunndal kommune ønsker å motta post og henvendelser digitalt. Vi har nå tatt i bruk en løsning, eDialog, som gjør at du trygt kan sende oss brev og dokumenter elektronisk, selv om de har sensitivt innhold eller er unntatt offentlighet.

NAV arbeidsmiljøpris 2017

NAV Møre og Romsdal deler årlig ut arbeidsmiljøpris innenfor organisasjonen for å synliggjøre gode tiltak og gi inspirasjon til videre innsats for et godt arbeidsmiljø. Arbeidsmiljøprisen 2017 ble tildelt Anne Kari Grimstad, leder av NAV Sunndal. Grimstad var nominert av sine egne ansatte.

Vill, vakker og aktiv

Hjelp oss å holde oversikten over lag og foreninger i Sunndal oppdatert! Ta en kikk på brosjyren under, og gi tilbakemelding dersom du ser feil eller mangler.

Julegaveoverrekkelse 2017

Sunndal kommune har de senere årene gitt en julegave fra de ansatte til en veldedig organisasjon.  I år er det Barnas Røde Kors i Sunndal som får gaven, og representanter fra Røde Kors fikk overrakt sjekken på kr 15 000  på rådhuset onsdag 13. desember.

Nattåpent plakat 1

Fredag 3.november var det nattåpent på Sunndal ungdomssenter. Under kan du lese avdelingsleder ungdom, Kjersti Ramsøy-Halle, sine betraktninger om natta.

Fylkesstatistikk 2017

Møre og Romsdal fylkeskommune utarbeider kvart år ein omfattande statistikk som skal vere eit referanse- og oppslagsverk for politikarar og administrasjon i kommunane, for media og andre samfunnsinteresserte.

Krever du betaling fra Sunndal kommune, må du etter 1. januar 2018 benytte EHF-faktura (elektronisk handelsformat). Vanlig e-faktura eller annen manuell fakturering kan ikke brukes lenger. Les mer om EHF-faktura og hvordan bedriften kommer i gang med dette:

Rose

Alle ansatte i innvandrertjenesten i Sunndal kommune vil gjerne takke for all støtte i tiden etter vedtaket om nedleggelse av mottaket ble kjent.