selvbetjening

Sunndal kommune sender fra juni 2018 ut alle faktura digitalt. Målet er klart: mindre papir – mer digitalt!  Denne løsningen gir en smidigere fakturadistribusjon til alle som mottar faktura fra Sunndal kommune. Du vil nå kunne betale fakturaen med et tastetrykk.

Bål

Minner om at bålbrenning og all bruk av åpen ild i skog og mark er forbudt fra 15. april – 15. september. Ønsker du på brenne bål, må det søkes tillatelse fra brannvesenet til dette (se lenke under). Vær også obs på faren ved bruk av engangsgriller, og sørg for at disse avkjøles og tas med til godkjent avfallsdunk.

Øksendal fra Vettafjellet

Bedre mobildekning i Øksendal: Telenor har nå fått på plass ny basestasjon med 4G+ i Øksendal. Merk at en må ha telefon som støtter 4G, samt abonnement som benytter Telenors nett for å benytte dette mobilnettet.

Sunndal kommune innfører eLås til mottakere som har trygghetsalarm og på sikt mottakere av hjemmetjenester.  Dette for å øke sikkerheten og kunne gi raskere hjelp. Montering av eLås vil bli startet opp våren 2018.

selvbetjening

Sunndal kommune ønsker å motta post og henvendelser digitalt. Vi har nå tatt i bruk en løsning, eDialog, som gjør at du trygt kan sende oss brev og dokumenter elektronisk, selv om de har sensitivt innhold eller er unntatt offentlighet.

Fredag 3.november var det nattåpent på Sunndal ungdomssenter. Under kan du lese avdelingsleder ungdom, Kjersti Ramsøy-Halle, sine betraktninger om natta.

Krever du betaling fra Sunndal kommune, må du etter 1. januar 2018 benytte EHF-faktura (elektronisk handelsformat). Vanlig e-faktura eller annen manuell fakturering kan ikke brukes lenger. Les mer om EHF-faktura og hvordan bedriften kommer i gang med dette:

Valglogo

Valgdeltakelsen i Sunndal kommune var på 78,4 %. Det ble avgitt totalt 1233 forhåndsstemmer og 3009 valgtingsstemmer.

Se partifordelingen på valgresultat.no

Gjøra skole

Samtidig med stortingsvalet var det i Gjøra krets rådgjevande folkerøysting om målform mandag 11. september. Oppteljinga viste fleirtal for bokmål, med 68 % av stemmene. Kommunestyret skal i løpet av hausten behandle saka og vedta målform.

Benk-trivselisunndal

Nærmiljøprosjektet «Trivsel i Sunndal» utlyste i starten av juni midler til trivselstiltak for å stimulere handel, næringsliv, lag og organisasjoner, velforeninger osv til å tilrettelegge for gode møteplasser og trivsel i sentrum eller i nærmiljøet. Det kom in 14 søknader innen fristen, og 11 av disse er nå tildelt midler til gode tiltak rundt om i kommunen