Graving for ny ladestasjon på P-plass ved ALTI-senteret, oppstart 30. november

I forbindelse med etablering av nye hurtigladestasjoner for elbiler, blir det graving i området Kvartal XV og P-plass nedenfor Borggården i ukene 49-51. Oppstart tirsdag 30. november. Det er Sunndal Energi som utfører arbeidet.

Østistugata stengt for gjennomkjøring onsdag 1. - mandag 6. desember

I forbindelse med tilførsel til ladepunkt blir det gravearbeider utenfor Sunndal Sparebank fra onsdag 1. til mandag 6. desember. Østistugata blir derfor stengt for gjennomkjøring i denne perioden. Det er Sunndal Energi som utfører arbeidet.

27.11.21: Status covid-19 i Sunndal

Fire personer har i inneværende uke testet positivt for covid-19 ved teststasjonen på Sunndalsøra. Tre av disse er etter alt å dømme smittet utenfor kommunen. Den fjerde er en av de førstnevntes ektefelle.  Samtlige er fullvaksinert (med to doser) og har kun lette symptomer.

Brøyting/strøing av kommunale veger vinteren 21/22

Brøyting og strøing vil også i år ha noe redusert omfang, etter flere år med innsparinger også i tekniske tjenester.

Første advent på Øratorget - søndag 28. november

1. søndag i advent blir det tradisjonen tro julegrantenning på Øratorget og adventskonsert med Jazzåkoret, i tillegg til fest for alderspensjonerte før julegrantenning. Velkommen til ei trivelig førjulsstund for små og store!

19.11.21: Status covid-19 i Sunndal

Så langt i november har det vært to positive tester i Sunndal, men vi ser at smittetallene øker nasjonalt og at det er utbrudd i flere av våre nabokommuner. Det viktigste nå er at flest mulig fullvaksinerer seg, sier kommuneoverlege Svein Anders Grimstad i en pressemelding fredag kveld:

Politisk møteveke - veke 46

Dei politiske hovudutvala i Sunndal har møte i veke 46. Her finn du oversikt over og dagsorden for møta:

Fullt trøkk på takkekonserter

Takkekonsertene med Dance With A Stranger fylte Hovshall to dager denne uka, og det var fullt trøkk i salen fra start til slutt. Kommunedirektør Randi Dyrnes er veldig fornøyd med godt oppmøte og en uforglemmelig opplevelse sammen med alle medarbeidere.

Status koronavaksinering: Alle over 65 år får tilbud om tredje dose før jul

Sunndal kommune startet vaksinering av tredje dose i de eldre aldersgruppene i midten av oktober, og har fram til nå vaksinert beboere på institusjon og de eldste aldersgruppene. Totalt vil ca 500 være vaksinert med tredje dose innen utgangen av denne uka. Alle over 65 år har fått tilbud om tredje dose før jul. Også helsepersonell med pasientkontakt vil få tilbud om en tredje dose i løpet av november/desember.

03.11.2021: Budsjett 2022 – kommunedirektørens forslag

Kommunedirektøren legger i møte i kommunestyret 3. november fram sitt forslag til budsjett for 2022 – økonomiplan 2022-2025.