Pårørendekvelder for pårørende til personer med demenssykdom

Sunndal kommune og Sunndal demensforening invitererer pårørende til en person med demenssykdom til to pårørendekvelderved Prestjordet

Halloween-råd

31. oktober og halloween nærmer seg med stormskritt, og for mange barn er dette høsten store høydepunkt. Årets skumleste dag kan feires så lenge smittevernet ivaretas, og FHI har kommet med noen råd for halloweenfeiringen.

Influensavaksinering høsten 2020

Det tilbys influensavaksinering i uke 44 og 45, ved  Sunndal kulturhus.

Opplæringstilbod for permitterte eller arbeidsledige på grunn av korona

Er du permittert eller arbeidsledig?  No kan du få gjort ferdig vidaregåande opplæring. Møre og Romsdal fylkeskommune har fått midlar frå stortinget til å gje tilbod til ledige og permitterte i samband med koronapandemien, og tilbyr no eit opplæringstilbod som hjelper deg til å få vitnemålet/fagbrevet komplett.

Oppdrag med renovering av Sunndal helsesenter til Angvik Grytnes Entreprenør AS

Sunndal kommune har fredag 2. oktober tildelt oppdraget med å renovere Sunndal helsesenter til Angvik Grytnes Entreprenør AS.

Status fra kriseledelsen og reiseråd for høstferien

Høstferien står for døren, samtidig som smittesituasjonen rundt om i landet og i regionen vår har forverret seg. Vi har heldigvis fortsatt ingen smittetilfeller her i kommunen. Denne uka har vi imidlertid sett at smittetilfeller i Kristiansund har fått konsekvenser for oss. En buss på tur har gitt smitteutbrudd mange steder i landet, og i Oslo er smitten ute av kontroll og strenge tiltak innført. Vi står ved et kritisk punkt i den andre smittebølgen, og situasjonen her kan fort snu.

Skjerpede karantenebestemmelser og midlertidig besøksforbud ved Sunndal helsetun

Det har i ettermiddag vært avholdt møte mellom Kristiansund kommune og Folkehelseinstituttets nasjonale smittesporingsteam. Spesielt situasjonen rundt 4 smittede knyttet til Rensvik Pizza og Grill er uoversiktlig. Det er derfor besluttet å innføre skjerpede karantenebestemmelser og midlertidig besøksforbud ved Sunndal helsetun, ifølge en pressemelding fra kommuneoverlegene i Sunndal og Tingvoll tirsdag kveld.

Karantene i forbindelse med koronasmitte i Kristiansund

Kristiansund kommune meldte mandag 28. september om tre nye tilfeller av koronasmitte, hvorav to er knyttet til Rensvik pizza og grill. Restauranten ble stengt mandag kveld, og alle som har vært på restauranten de siste 14 dagene og har symptomer på koronainfeksjon, er bedt om å gå i karantene og ta kontakt med lege. Dette berører også sunndalinger som har vært innom stedet.

Politisk møteveke - veke 40

Dei politiske hovudutvala i Sunndal har møte i veke 40. Her finn du oversikt over og dagsorden for møta:

Skatteetaten tar over skatteoppkreveroppgavene 01.11.20

Fra 1. november 2020 overtar Skatteetaten ansvaret for skatteoppkreveroppgavene som kommunen har i dag. Skatteetaten vil med dette få et helhetlig ansvar for fastsetting, innkreving og kontroll av skatter og avgifter. Etter denne datoen er det ikke lenger skatteoppkrever (kemner) i kommunen.