14.01.21: Sender ut informasjon til alle innbyggere over 65 år

Sunndal kommune har i dag sendt ut brev til alle innbyggere over 65 år med informasjon om koronavaksinasjon. -Vi er nå godt i gang med vaksinasjon ved Sunndal helsetun, og vi ønsker med dette å nå de øvrige over 65 år som er prioritert etter alder med informasjon om hvordan vi vil gjennomføre vaksinasjon, sier prosjektleder for vaksinasjon i Sunndal kommune Gunn Inger Reiten.

Digitalisering av vannmåleravlesninger i 2021

Sunndal kommune har gått over til digital løsning for registrering av vannmåleravlesninger. De fleste abonnenter med vannmåler har derfor mottatt en SMS i disse dager.

Bygg sør ved Holssand barnehage klar for innflytting

Arbeidet med utbedring av vannskader ved bygg sør på Holssand barnehage er nå ferdigstilt, og barnehagen vil være i normal drift fra mandag 18. januar. Barnehagen holdes stengt torsdag 14. januar på grunn av flytting.

09.01.21: 6. smittetilfelle i Sunndal

En ca. 60 år gammel utenlandsk statsborger, med arbeidsopphold i Sunndal, testet fredag 8. januar positivt for covid19. Dette er det 6. smittetilfellet i Sunndal.

06.01.21: De første koronavaksinene satt i Sunndal

Onsdag 6. januar ble de første vaksinene satt i Sunndal, etter at den første leveransen av vaksiner kom samme morgen. Mary Hansen ved Sunndal helsetun var den første som fikk vaksine i Sunndal. Hansen tok det hele med stor ro, og var glad for å endelig få en vaksine mot korona.

Hjelles legat - tildeling 2021

Ungdom hjemmehørende i Sunndal kommune kan søke på midler fra Hjelles legat. Søkere som tar praktisk yrkesutdanning innen håndtverksfag er fortrinnsberettiget ved tildeling. Søknadsfrist er 15.02.2021.

Innsamling av juletre

Sunndal kommune tilbyr også i år gratis henting av juletre. Treet plasseres da ved avfallsdunken og tas med av renovasjonsbilen.

04.01.21: Nye nasjonale innstramminger og tiltak i Sunndal

Regjeringen har innført nye nasjonale innstramminger for å hindre økt smitte i samfunnet fram til 18. januar. Det sentrale i tiltakene er å begrense kontakt mellom folk - både hjemme, på arbeidsplassen og i tilknytning til aktiviteter og gjøremål. Kriseledelsen i Sunndal vil oppfordre alle sunndalinger om å overholde disse anbefalingene, slik at vi kan opprettholde kontroll på smittesituasjonen lokalt, og bidra til å dempe smittebølgen nasjonalt.

Begrensninger i fysiske møter på rådhuset i perioden 4.–18. januar

Det er innført nye nasjonale tiltak og anbefalinger for å hindre økt smitte i samfunnet fram til 18. januar. Som en følge av dette vil det ikke være anledning til fysiske møter eller samtaler på rådhuset. Vi ber derfor publikum om å ta kontakt via telefon eller e-post, eller bruke våre selvbetjeningsløsninger på nett.

24.12.20: Nytt smittetilfelle i Sunndal

En kvinne i 40-årene testet i går positivt ved teststasjonen på Sunndalsøra, det 5. tilfellet i Sunndal.