22.12.20: Oppdatering om koronavaksine

Den første vaksinen mot koronavirus ble godkjent 21. desember, og noen få kommuner kan sette i gang vaksinasjon i romjula. For Sunndal kommune blir det først aktuelt med vaksinasjon på nyåret.

Julegave fra ansatte til Mental Helse Sunndal

Ansatte i Sunndal kommune har de senere årene gitt en julegave til en frivillig organisasjon.  I år er det Mental Helse Sunndal som får gaven, og representanter fra Mental Helse fikk onsdag 16. desember overrakt sjekken på kr 15 000  på rådhuset.

14.12.20: Nytt smittetilfelle i Sunndal

En sunndalsmann i 70 årene har testet positivt på covid19. 5 mulige nærkontakter er satt i karantene og avventer testresultat. Dette er det 4. kjente smittetilfellet i Sunndal.

Koronastatus og råd for julefeiringen

Et annerledes år nærmer seg slutten og koronatiltak vil også prege juletiden vi nå går inn i. Kriseledelsen i Sunndal ber alle følge de nasjonale rådene for en trygg og smittefri julefeiring, og ser fram til at vaksinen kommer i 2021.

Budsjett 2021 - offentlig ettersyn

Formannskapets forslag til budsjett 2021 og økonomiplan for perioden 2021 – 2024 med kommentarer er lagt ut til ettersyn i perioden 01.12.20–15.12.20.  Budsjett og økonomiplan behandles i Sunndal kommunestyre 16. desember.

Trafikkregulering i Skolevegen fra og med mandag 30. november

Fra og med mandag 30. november blir det forbudt å kjøre inn til Skolevegen fra Fagerhaugvegen på hverdager klokka 07-16. Kjøreretningen blir dermed den samme som skolebussene bruker. Trafikkreguleringen innføres for å unngå trafikkproblemer og farlige situasjoner i kryssene med møtende trafikk og kork når buss møter bil.

Ny Stikk UT!-sesong fra 15. desember

15. desember starter sesongen for Stikk UT! Ski og Stikk UT! Vinterfotturer. Stikk UT! Vinterfotturer er nytt konsept av året, og er enkle turer som ikke krever ekstra tilrettelegging. I Sunndal kommune er det 8 vinterfotturer denne sesongen.

Årets stikk UT! krus

Mange har bestilt årets Stikk UT! krus/skål. Friluftsrådet melder nå at årets Stikk UT! krus/skåler er forsinket. Forventet ankomst er i januar 2021 (oppdatert medio desember med ytterligere forsinkelse). Det vil bli sendt ut melding til alle som har bestilt så snart det er klart for henting i de ulike kommunene.

Brøyting/strøing av kommunale veger vinteren 20/21

Som en del av innsparingstiltakene i Sunndal kommune blir omfanget av blant annet brøyting og strøing noe redusert i vinter.

Sunndal kommune vinner av bosettings- og integreringsprisen 2020

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet kunngjorde i dag vinneren av årets bosettings- og integreringspris. Sunndal kommune vant prisen for sitt gode arbeid med bosetting og integrering av flyktninger, og er en kommune og et lokalsamfunn som har gjort en solid innsats over lang tid, sa juryen i sin begrunnelse.