Ekstremværet Ingunn - stengte skoler og reduserte tilbud onsdag 31. januar

Sunndal kommune ber innbyggerne ta forhåndsregler i forbindelse med ekstremværet "Ingunn".   På grunn av innstilt skoleskyss, blir skolene stengt onsdag 31. januar. Også flere andre kommunale tilbud holder stengt onsdag.

"Kaffekoppen" - månedlig møtested for kreftpasienter og pårørende

Kreftkoordinator har startet opp igjen “Kaffekoppen”, et møtested for kreftpasienter og pårørende, sammen med Frivilligsentralen.

Ny digital løsning for byggesak

Sunndal kommune har tatt i bruk en ny digital løsning for byggesak, eByggesøk, som er både en veileder og en søknadsløsning.  I Sunndal kommune er det gratis å bruke eByggesøk, og du får også lavere byggesaksgebyr hvis du leverer digital søknad enn om du leverer på papir.

Nå kan lag og organisasjoner søke om tettstedsmidler

Har ditt lag eller organisasjon et godt prosjekt eller tiltak som legger til rette for aktivitet og trivsel i sentrum eller bygdene? Da kan det søke om tettstedsmidler.

Søker flere kveldskråker

Sunndal kommune v/ ungdomssenteret og Frivilligsentralen driver ordningen med “kveldskråker”,  og søker flere frivillige som vil bidra som “kråker”.  Målet er flere synlige voksne i sentrumsgatene på dager der ungdommer samles og oppholder seg i sentrum.

Åpent prosjektkontor for tettstedsprosjektet

Har du tanker eller innspill til arbeidet med sentrumsutvikling og tettstedsprosjektet som er i gang,  kan du de neste tirsdagene møte arkitekt Ingeborg Barlaup på åpent “prosjektkontor” ved Sunndal folkebibiotek.

Ny Stikk UT!-sesong fra 15. desember

15. desember starter sesongen for Stikk UT! Vinter opp igjen, nesten 400 turmål i fylket; 159 skiturer og 233 vinterfotturer. I Sunndal er det 14 turmål denne sesongen. Stikk UT! vinter varer fram til 15. april.

Stikk UT! krus/skåler 2023

Dere som har bestilt og betalt Stikk UT! krus/skåler for 2023 kan nå hente de i servicekontoret på Sunndal rådhus mellom kl. 9.00-15.00. NB! Varene kommer uten eske denne gangen, så du/dere må ta med noe å frakte varene i.  (Vi sparer miljøet og eskene er doblet i pris).

83 ganger rundt jorda i årets Stikk UT!

Stikk UT!-deltagerne har tilbakelagt 3,3 million km på de ulike turene, noe som tilsvarer 83 ganger rundt jorda. Når Stikk UT!-deltagerne også har gått 78 000 km i høyde, tilsvarer det nesten 9000 bestigninger av Mont Everest. I løpet av sommerens Stikk UT!-sesong har godt og vel 40.000 deltagere registrert nær I million turer.

Bli med Hit - rekrutteringsmesse i Trondheim 13. november

13. november blir “Bli med hit” arrangert i Trondheim for andre gang. Sunndal kommune er representert sammen med flere bedrifter fra Sunndal, og inviterer også til eget Etterpålag etter messa.  Kjenner du noen dette kan være aktuelt for? Tips videre!