Hedret idretten og frivilligheten

Det ble en festkveld da idretten og frivilligheten ble hedret under den sjette idrettsgallaen i rekken, fredag 27. januar. Fem priser ble delt ut til verdige vinnere.

Inviterer aktuelle aktører til møte om boligsituasjonen

Sunndal kommune inviterer aktuelle aktører til informasjons- og dialogmøte om boligsituasjonen tirsdag 31. januar.  

Tilskot til lokale kulturbygg - søknadsfrist 15. februar

Organisasjonar, andelslag, stiftingar og kommune kan søkje om tilskot til å realisere egna lokale, bygningar og utearenaer til ulik kulturell verksemd.

Lotteri- og stiftelsestilsynet har opna for ny søknadsrunde om straumstøtte

No kan du søke straumstøtte for perioden oktober til desember 2022. Lotteri- og stiftelsestilsynet vil betale ut straumstøtte fortløpande etter dei har opna for søknadar, slik at dei som søker tidleg kan få pengane raskast mogleg.  

Stikk UT!-krus for 2022 kan hentes

Stikk UT!-krusene er nå kommet, og de som har bestilt krus eller skål kan nå hente de ved servicekontoret på rådhuset.   

Pårørendetreff for pårørende til personer med demenssykdom

  Sunndal kommune inviterer til pårørendetreff for ektefeller og partnere til personer med demenssykdom ved Sunndal folkebibliotek onsdager.

Fastlege ved Sunndal legesenter slutter

Fastlege Mushtak Alsaadi ved Sunndal legesenter har sagt opp sin stilling. Han vil jobbe ut juni 2023. Sunndal kommune er nå i gang med prosessen for å rekruttere ny fastlege.

Personer i risikogruppene kan få behandling mot korona etter positiv koronatest

Det er tid for influensa og luftveisinfeksjoner, og koronaviruset sirkulerer fortsatt i befolkningen. Mange er eller vil bli syke i løpet av vinteren. – Heldigvis har vi god dekning av koronavaksinerte, og nå også medisiner for å behandle personer i risikogruppene mot korona, sier kommuneoverlege Håkon Furu. Han understreker at det er legene som avgjør om det er aktuelt med behandling av den nye medisinen.

Ny Stikk UT!-sesong fra 15. desember

  15. desember starter sesongen for Stikk UT! Vinter opp igjen, større en noen gang med nærmere 350 turmål i fylket; 142 skiturer og 207 vinterfotturer. I Sunndal er det 15 turmål denne sesongen. Stikk UT! vinter varer helt fram til 2. påskedag.

Festkveld for idrett og frivillighet - ønsker forslag til prisvinnere

Kulturtjenesten og Sunndal idrettsråd inviterer til idrettsgalla fredag 27. januar. Da skal idretten og frivilligheten hedres med fem priser og en høytidelig markering i Sunndal kulturhus. Nå ønsker de innspill til prisvinnere.