28.01.21: Status vaksinering uke 4

Denne uka er det satt totalt 73 vaksinedoser. 35 av disse var dose 2 for den første gruppa som fikk vaksine, og resten var i gruppa eldre over 85 år. Nå er altså en gruppe på helsetunet fullvaksinerte, noe de er veldig glade for.

Sommerjobb for ungdom 2021

Sunndal kommune tar inn ungdom hjemmehørende i Sunndal kommune til 3 ukers arbeidsperioder sommeren 2021.

25.01.21: Ang. utbruddet av det muterte viruset i Nordre Follo

Stikk UT!-krus for 2020 er kommet

Stikk UT!-krusene er nå kommet, og kan hentes ved servicekontoret på rådhuset av de som har bestilt.

Ringvegen stengt for gjennomkjøring 22. januar–1. februar (NB! forlenget tidsperiode)

Ringvegen på Sunndalsøra blir stengt for gjennomkjøring ved Ringvegen 2b fra og med fredag 22. januar kl 12.00 til mandag 1. februar rundt kl 16.00 på grunn av tilknytning til kommunale ledninger i Ringvegen.  Adkomst til Ringvegen 2 A kan skje bak bygget i Ringvegen 2B, se bilder under.

Startar vaksinering av eldre over 85 år i veke 3

Så langt har 60 sunndalingar fått koronavaksine, alle desse bebuarar ved Sunndal helsetun. No i veke 3 startar Sunndal kommune med å vaksinere heimebuande eldre i gruppa over 85 år.

Endringer i smitteverntiltak fra 20. januar

Regjeringen orienterte i dag om at de fleste strenge nasjonale smitteverntiltakene videreføres, men at det gis noen lettelser for barn og unge fra onsdag 20. januar. Det nasjonale tiltaksnivået for skoler nedjusteres til gult nivå, og lokale idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge frarådes ikke lenger. Anbefalingen om å unngå besøk hjemme videreføres ikke, men alle bør begrense sosial kontakt.

14.01.21: Sender ut informasjon til alle innbyggere over 65 år

Sunndal kommune har i dag sendt ut brev til alle innbyggere over 65 år med informasjon om koronavaksinasjon. -Vi er nå godt i gang med vaksinasjon ved Sunndal helsetun, og vi ønsker med dette å nå de øvrige over 65 år som er prioritert etter alder med informasjon om hvordan vi vil gjennomføre vaksinasjon, sier prosjektleder for vaksinasjon i Sunndal kommune Gunn Inger Reiten.

Digitalisering av vannmåleravlesninger i 2021

Sunndal kommune har gått over til digital løsning for registrering av vannmåleravlesninger. De fleste abonnenter med vannmåler har derfor mottatt en SMS i disse dager.

Bygg sør ved Holssand barnehage klar for innflytting

Arbeidet med utbedring av vannskader ved bygg sør på Holssand barnehage er nå ferdigstilt, og barnehagen vil være i normal drift fra mandag 18. januar. Barnehagen holdes stengt torsdag 14. januar på grunn av flytting.