Valg 2023: Tidlig forhåndsstemming fra 3. juli

Fra mandag 3. juli kan du tidligstemme ved servicekontoret på rådhuset, innenfor vanlig åpningstid, klokka 09.00-15.00. 

Husk generelt bålforbud i perioden 15. april–15. september

I perioden 15. april–15. september er det generelt bålforbud, det vil si at bålbrenning og all bruk av åpen ild i skog og mark er forbudt.  

Boligdugnaden.no - veiledning til deg som ønsker å leie ut bolig

Lurer du på hvilke regler og krav som gjelder for utleie av bolig - og hvordan du skal gå fram for å leie ut? Direktoratet for byggkvalitet (DiBK), Husleietvistutvalget (HTU) og Kommunal- og distriktsdepartementet (KDD) har nå lansert nettsiden boligdugnaden.no, som skal gjøre  det enklere for privatpersoner å leie ut bolig.  Det er stort behov for leieboliger lokalt, og vi trenger at enda flere bidrar i dugnaden og leier ut ledige leiligheter, hus eller rom.

Frivillige organisasjonar kan no søke om momskompensasjon

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele i overkant av 2 milliardar kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2023. Søknadsfrist er 1. september.

Test av myndighetenes nødvarsel på mobil 14. juni

Onsdag 14. juni klokken 12 skal Nødvarsel på mobil testes ut mot publikum i stor skala. Samtidig testes Sivilforsvarets tyfoner. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) og Politiet ber nå befolkningen forberede seg på denne omfattende varslingsprøven.

Signerte samarbeidsavtale med Sunndal IL Fotball

Sunndal kommune signerte onsdag 10. mai en 5-årig samarbeidsavtale med Sunndal IL Fotball på totalt 700 000 kroner. - Det er nytt at vi inngår slike avtaler, sier kommunedirektør Randi Dyrnes. - En slik avtale gir bedre forutsigbarhet for klubben, og gir også kommunen mer tilbake i form av profilering.

Åpent møte om årets behandling av Drivaregionen

Statsforvalteren og koordineringsgruppa for Drivaregionen inviterte til åpent informasjonsmøte om årets behandling av Drivaregionen, onsdag 10. mai. Her kan du finne opptak av møtet.

Få billetter til KBK sine hjemmekamper

Som støttespiller av KBK har Sunndal kommune tilgang på 4 billetter til KBK sine hjemmekamper. Disse ønsker vi at våre innbyggere skal kunne benytte.

StikkUT! 2023 fra 1. mai

Det nærmer seg 1. mai og ny Stikk UT!-sesong.  Årets turer en nå klare, med 15 av totalt 521 turmål i Sunndal. StikkUT!-brosjyren sendes ut til alle husstander i slutten av april.   

Kulturtilskot for 2023 fordelt

  Teknikk,- miljø- og kulturutvalet vedtok i møte 19. april fordeling av kulturtilskot for 2023. Nær 1,5 mill. kroner er fordelt til ulike formål som prosjekttilskot, aktivitetstilskot og ulike driftstilskot.