Nå kan du sende sikker digital post til kommunen

Sunndal kommune ønsker å motta post og henvendelser digitalt. Vi har nå tatt i bruk en løsning, eDialog, som gjør at du trygt kan sende oss brev og dokumenter elektronisk, selv om de har sensitivt innhold eller er unntatt offentlighet.

Nattens helter

Fredag 3.november var det nattåpent på Sunndal ungdomssenter. Under kan du lese avdelingsleder ungdom, Kjersti Ramsøy-Halle, sine betraktninger om natta.

Valg 2017: Valgresultat i Sunndal

Valgdeltakelsen i Sunndal kommune var på 78,4 %. Det ble avgitt totalt 1233 forhåndsstemmer og 3009 valgtingsstemmer.    Se partifordelingen på valgresultat.no

Folkerøysting om målform på Gjøra 2017 - resultat

Samtidig med stortingsvalet 2017 var det i Gjøra krets rådgjevande folkerøysting om målform. Oppteljinga viste fleirtal for bokmål, med 68 % av stemmene. Kommunestyret skal i løpet av hausten behandle saka og vedta målform.