DSB tester nødvarsel på mobilen 14. juni

Onsdag 14. juni klokken 12 skal Nødvarsel på mobil testes ut mot publikum i stor skala. Samtidig testes Sivilforsvarets tyfoner. DSB og Politiet ber nå befolkningen forberede seg på denne omfattende varslingsprøven.

Regulering av trafikk i Sandeområdet under Hydro Cup

Under Hydro Cup 2. –4. juni er det ventet 210 lag og 2500 deltakere, i tillegg til foreldre/foresatte. Det forventes at ca. 2000 biler vil trafikkere i Sandeområdet. Sunndal kommune som vegeier har sammen med Sunndal Fotball og Politiet hatt en gjennomgang av trafikkavviklingen i Sandeområdet under Hydro Cup, og gjennomfører en del trafikksikringstiltak gjennom helga. Deltakere og besøkende henstilles til å følge skilting og instruksjoner.

Politisk møteveke og ekstraordinært kommunestyremøte

Dei politiske hovudutvala i Sunndal har møte i veke 22. I tillegg er det kalt inn til ekstraordinært kommunestyremøte tirsdag 30. mai. Alle møta blir streama direkte. Her finn du oversikt over og dagsorden for møta:    

Signerte samarbeidsavtale med Sunndal IL Fotball

Sunndal kommune signerte onsdag 10. mai en 5-årig samarbeidsavtale med Sunndal IL Fotball på totalt 700 000 kroner. - Det er nytt at vi inngår slike avtaler, sier kommunedirektør Randi Dyrnes. - En slik avtale gir bedre forutsigbarhet for klubben, og gir også kommunen mer tilbake i form av profilering.

Åpent møte om årets behandling av Drivaregionen

Statsforvalteren og koordineringsgruppa for Drivaregionen inviterte til åpent informasjonsmøte om årets behandling av Drivaregionen, onsdag 10. mai. Her kan du finne opptak av møtet.

Få billetter til KBK sine hjemmekamper

Som støttespiller av KBK har Sunndal kommune tilgang på 4 billetter til KBK sine hjemmekamper. Disse ønsker vi at våre innbyggere skal kunne benytte.

StikkUT! 2023 fra 1. mai

Det nærmer seg 1. mai og ny Stikk UT!-sesong.  Årets turer en nå klare, med 15 av totalt 521 turmål i Sunndal. StikkUT!-brosjyren sendes ut til alle husstander i slutten av april.   

Kulturtilskot for 2023 fordelt

  Teknikk,- miljø- og kulturutvalet vedtok i møte 19. april fordeling av kulturtilskot for 2023. Nær 1,5 mill. kroner er fordelt til ulike formål som prosjekttilskot, aktivitetstilskot og ulike driftstilskot.    

Anbefaling om ny oppfriskningsdose med koronavaksine for eldre over 75 år–drop in vaksinering 28. april

Helsemyndighetene anbefaler nå en ny oppfriskningsdose med koronavaksine til personer som er 75 år og eldre, hvor det er gått mer enn 6 måneder siden forrige dose.  Det blir drop-in vaksinering for denne gruppa på Sunndal kulturhus 28. april. 

Ryddeaksjon i uke 18 - krafttak mot plast og forsøpling

Vi slår sammen Krafttak mot plast og vårrydding og inviterer til felles ryddeaksjon før sommeren. Ryddeaksjonen arrangeres fra tirsdag 2. mai til og med søndag 7. mai. Det blir satt ut containere flere steder i kommunen.