Stikk UT! krus/skåler 2023

Dere som har bestilt og betalt Stikk UT! krus/skåler for 2023 kan nå hente de i servicekontoret på Sunndal rådhus mellom kl. 9.00-15.00. NB! Varene kommer uten eske denne gangen, så du/dere må ta med noe å frakte varene i.  (Vi sparer miljøet og eskene er doblet i pris).

Økonomi- og handlingsplan 2024-2027 - offentlig ettersyn

  Formannskapets forslag til økonomi- og handlingsplan for perioden 2024–2027 er lagt ut til ettersyn i perioden 29.11.23–12.12.23.  Budsjett og økonomiplan behandles i Sunndal kommunestyre 13. desember.  

Åpent oppstartsmøte om Tettstedsprosjektet 5. desember

I forbindelse med oppstarten av tettstedsprosjektet inviterer vi til et åpent folkemøte, der arkitektene vil presentere seg og planene for prosjektet. Her ønsker vi også å få inn innspill på hvordan vi best kan utvikle Sunndalsøra sentrum.

Fest for alderspensjonerte 3. desember

Sunndal kommune inviterer i samarbeid med eldrerådet til førjulsfest for alderspensjonerte i Sunndal kulturhus søndag 3. desember kl 15.00.

"Kaffekoppen" - månedlig møtested for kreftpasienter og pårørende

  Kreftkoordinator har startet opp igjen “Kaffekoppen”, et møtested for kreftpasienter og pårørende, sammen med Frivilligsentralen.  

83 ganger rundt jorda i årets Stikk UT!

Stikk UT!-deltagerne har tilbakelagt 3,3 million km på de ulike turene, noe som tilsvarer 83 ganger rundt jorda. Når Stikk UT!-deltagerne også har gått 78 000 km i høyde, tilsvarer det nesten 9000 bestigninger av Mont Everest. I løpet av sommerens Stikk UT!-sesong har godt og vel 40.000 deltagere registrert nær I million turer.

Bli med Hit - rekrutteringsmesse i Trondheim 13. november

13. november blir “Bli med hit” arrangert i Trondheim for andre gang. Sunndal kommune er representert sammen med flere bedrifter fra Sunndal, og inviterer også til eget Etterpålag etter messa.  Kjenner du noen dette kan være aktuelt for? Tips videre! 

Økonomi- og handlingsplan 2024–2027 - kommunedirektørens forslag

Kommunedirektørens forslag til økonomi- og handlingsplan 2024-2027 ble presentert for kommunestyret 1. november.  Planen skal gjennom politisk behandling og offentlig ettersyn før den vedtas i kommunestyret i desember.  

Markerer egenberedskapsuka i Sunndal

Uke 44 er den nasjonale egenberedskapsuka, og den markerer vi også i Sunndal kommune. Sammen med andre aktører står Sunndal kommune på stand i ALTI-senteret mandag 30. oktober og onsdag 1. november.  Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE.  Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Digital innsamling til TV-aksjonen, kommunen gir 50 000 kroner

Kommunestyret i Sunndal har bevilget 50 000 til årets TV-aksjon, som går til Redd barna sitt arbeid for å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Også i år blir det digital TV-aksjon i Sunndal,  altså ingen fysisk bøssebæring på aksjonsdagen.