Valglogo

Valgstyret i Sunndal har i møte 23.05.2019 godkjent følgende lister til kommunevalget 2019:

gateskilt

Arbeidet med å sette opp nye adresseskilt (gatenavnskilt) i kommunen er i gang. Det er Bredesen Graving og Transport som utfører arbeidet, og dette vil pågå periodevis ut 2019. Det er ikke krav til nabovarsling før oppsetting av slike skilt.

Fagdag innvandrertjenesten

Sunndal kommune og Innvandretjenesten inviterer til fagsamling om negativ sosial kontroll fredag 7. juni. Samlingen er aktuell for alle som arbeider med mennesker, og åpen for alle interesserte. Gratis deltakelse. Se mer informasjon om program:

Måndag 27. mai klokka 16.00-20.00 blir det loppemarked på Ålvundeid grendahus, med sal av kart, plakatar, plansjar, gamle skulebøker osb som har vore bruka på Ålvundeid skole og ved Ålvundfjord skule.

Årsmelding Sunndal kommune 2018

Sunndal kommunestyre vedtok 8. mai årsmelding for Sunndal kommune for 2018.
I årsmeldinga kan du lese om kommunens virksomhet i året som har gått, både politisk og administrativt.
Årsmeldinga er en digital rapport, og presenteres i nettbasert versjon.

Hold Midt-Norge rent Banner

Renovasjonsselskapene og kommunene i Midt-Norge samler også i år krefter for en felles strandryddeaksjon fra 1. mai til 20. juni. Små og store hender over hele landsdelen oppfordres til å være med å rydde strendene våre, slik som skoler, barnehager, lag, foreninger og andre. Den som registrerer seg og gjøre en innsats, blir dessuten med i trekningen om flere pengepremier.

Skogbrann plakat

I perioden 15. april til 15. september er det generelt bålbrenningsforbud uten tillatelse fra kommunen.

Kultur i Sunndal 2/2019 2

Kultur i Sunndal for 2. kvartal 2019 finner du her. Last ned flyeren her (PDF, 11 MB)

Fotball

Teknikk,- miljø- og kulturutvalet vedtok i møte 10. april fordeling av kulturtilskot for 2019. Over 1,3 mill. kroner er fordelt til ulike formål som prosjekttilskot, aktivitetstilskot og ulike driftstilskot.

hyttebrann

Påsken er høysesong for hyttefolket. Sunndal brannvesen har derfor, sammen med brannvesen i hele landet, fokus på brannsikkerhet og skal ut å prate med hyttefolk om tips og råd for god brannsikkerhet.