Mjølkill med Vinnufjell bak

Tilskot til utsiktsrydding i tilknyting til landbruket sitt kulturlandskap vart innført i Sogn og Fjordane, Hordaland og Møre og Romsdal frå nasjonalt hald fom 2016 til 2018.

Skogbrann plakat

I perioden 15. april til 15. september er det generelt bålbrenningsforbud uten tillatelse fra kommunen.

Øratorget vår

God påske ! Se åpningstider for rådhuset, svømmehallen, ungdomssenteret, kinoen og biblioteket under.

Kultur i Sunndal 2/2019 2

Kultur i Sunndal for 2. kvartal 2019 finner du her. Last ned flyeren her (PDF, 11 MB)

Fotball

Teknikk,- miljø- og kulturutvalet vedtok i møte 10. april fordeling av kulturtilskot for 2019. Over 1,3 mill. kroner er fordelt til ulike formål som prosjekttilskot, aktivitetstilskot og ulike driftstilskot.

hyttebrann

Påsken er høysesong for hyttefolket. Sunndal brannvesen har derfor, sammen med brannvesen i hele landet, fokus på brannsikkerhet og skal ut å prate med hyttefolk om tips og råd for god brannsikkerhet.

Skolestart!

Frist for påmelding til SFO for juli måned er 1. mai. Påmeldingen er ukesvis, pris pr uke er kr 1517,-

Det nærmer seg 1.mai og Stikk UT!-sesong.  Årets turer en nå klare, med 16 av totalt 398 turmål i Sunndal.

Fra 1. april til 20. august er det generell båndtvang i hele landet. Sunndal kommune har i tillegg egne bestemmelser for båndtvang av hund og områder der hunder ikke har adgang. Alle hundeeiere oppfordres til å sette seg godt inn i disse bestemmelsene.

Eldre par

Bli frivillig aktivitetsvenn, og gi en med demens muligheten til å få flere aktiviteter og gode opplevelser i hverdagen. I april tilbys frivillige aktivitetsvenner og interesserte gratis kurs og veiledning.