Informasjon om ny renovasjonsordning 2016

Sunndal kommune innførte endringar i renovasjonsordninga 1. januar 2017. Evaluering av ordninga viser at abonnentane har tilpassa seg endringane raskt, og at ordninga har gitt positive effekter i form av meir kildesortering.  Frå 2020 blir det innført innsamling av matavfall.

Hold Midt-Norge rent Banner

Renovasjonsselskapene og kommunene i Midt-Norge samler kreftene for en felles strandryddeaksjon fra 1. mai til 20. juni. Små og store hender over hele landsdelen oppfordres til å være med å rydde strendene våre, mot avfallet blir hentet. Skoler, barnehager, lag, foreninger og andre oppfordres til å være med å rydde. Den som registrerer seg og gjøre en innsats, blir dessuten med i trekningen om flere pengepremier.

Digital post

Faktura for kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt for 1. halvår 2018 er nå sendt ut. De som ikke har eFaktura/AvtaleGiro, og som tidligere har mottatt papirfaktura i posten, vil motta denne som digital post. Les mer om digital post, eller om hvordan du enkelt kan opprette eFaktura avtale her:

Øksendal

Bedre mobildekning i Øksendal: Telenor har nå fått på plass ny basestasjon med 4G+ i Øksendal. Merk at en må ha telefon som støtter 4G, samt abonnement som benytter Telenors nett for å benytte dette mobilnettet.

forskerfabrikken

I Sunndal arrangerer Forskerfabrikken sommerskole i uke 26 og i uke 33. Gjennom en spennende uke får unge forskerspirer oppdage hvor kult realfag er. Forskerfabrikkens sommerskole er åpen for alle barn som skal starte i 5.-7. trinn til høsten.

Eiendomsskatt

Skatteseddelen for eiendomsskatt for 2018 er nå sendt til alle eiere av eiendom. Sjekk din digitale postkasse for å finne skatteseddelen.
Her kan du se skattelistene som er lagt ut til offentlig ettersyn.

Kaffekopp


Et møtested for kreftpasienter, revmatikere og pårørende.

eLås

Sunndal kommune innfører eLås til mottakere som har trygghetsalarm og på sikt mottakere av hjemmetjenester.  Dette for å øke sikkerheten og kunne gi raskere hjelp. Montering av eLås vil bli startet opp våren 2018.

gruppeterapi

Frisklivssentralen tilbyr i samarbeid med psykisk helse kurs i mestring av belastning våren 2018. Kurset er laget for deg som har behov for å bedre evnen til å håndtere og mestre belastninger. Belastningene kan være knyttet til både helse, arbeid og privatliv.

Børsetlia

Det er mange muligheter for vinteraktivitet i Sunndal, både med alpinski, fjellski, langrennsski – eller kanskje skøyter på beina. 
3.-4. mars arrangeres Sunndal vinterfestival i Børsetlia på Ålvundeid.