Telefonvarsling

Noen ganger oppstår det situasjoner som gjør at vi ønsker å varsle deg raskt, eller være sikre på at du har mottatt beskjeden fra oss. 

Da varsles du via telefon, og du mottar en SMS eller en talemelding (for deg som bare har fasttelefon) med nødvendig informasjon.

Hvordan finner vi deg?

Vi benytter tre ulike registre for å nå ut med informasjon og varsler til deg:

  1. Privatpersoner: DIFIs kontaktregister (Altinn). Vi anbefaler deg å legge inn ditt mobiltelefonnummer og din epostadresse i dette felles nasjonale kontaktregisteret. De fleste henvendelser fra det offentlige vil hente din kontaktinformasjon herfra, for eksempel angående selvangivelsen.
  2. Bedrifter: Bedriftsregisteret på 1881.no. Her kan bedrifter med organisasjonsnummer logge seg inn via mobilnummer og oppdatere kontaktopplysninger.
    Bedrifter kan med fordel registrere nøkkelpersoner/kontaktpersoner i Tilleggsregisteret. Du kan registrere opptil 6 mobilnummer per adresse. 
  3. Tilleggsregisteret ligger på nettsiden varslemeg.no. Dette kan du benytte dersom du ønsker å motta varsler for en bedrift (kontaktperson) eller for en adresse som du ikke er registrert med bostedsadresse på (pårørende).

 

Har du ikke blitt varslet?

 

Hva kan du gjøre?

Oppdater opplysningene dine og meld alltid flytting til Folkeregisteret.

Bor du på et annet sted enn der du er folkeregistrert, kan du ta kontakt med oss i kommunalteknisk tjeneste, så retter vi opp i registrene våre.

Kontaktinformasjon

Sunndal kommune
E-post
Telefon 71 69 90 00

Betjent sentralbord: 09.00 - 15.00

Åpningstider

Mandag – fredag: 08.00–16.00 (15.00 sommer)

 

Sommer- og vintertid

Sommertid: 1. mai - 31. august

Vintertid: 1. september - 30. april

Adresse

Postadresse
Postboks 94, 6601 Sunndalsøra

Besøksadresse
Sunndal rådhus, Romsdalsvegen 2, Sunndalsøra