Newton Sunndal

Newtonsenter - Klikk for stort bilde19. juni 2019 åpnet  Newton-rommet på Sunndalsøra, et samarbeid mellom Sunndal kommune og Hydro Sunndal m.fl.

Et Newton-rom er et praktisk, spennende innredet og teknologisk velutstyrt undervisningslokale, med fokus på naturfag, matematikk og teknologi. Newton-rommet tilbyr undervisningsmoduler for barnehage, grunnskole og videregående skole.

Modulene som vil tilbys ved Newton-rommet i Sunndal har fagtema som kan relateres til både lokalt og regionalt næringsliv.

Det er ansatt to Newton-lærere i Sunndal som skal sørge for praktisk, variert og motiverende undervisning ved Newton-rommet.

Sunndal kommune har eierskapet til Newton-rommet, og rommet er lokalisert i bygg eid av Hydro Aluminium Sunndal i sentrum av Sunndalsøra.

Newton Sunndal er åpent for alle barnehager og skoler. Besøk våre hjemmesider for mer informasjon om vårt undervisningstilbud og booking: Newton Sunndal

Følg oss også på vår Facebook-side for fortløpende oppdateringer av besøk og aktiviteter på Newton-rommet: Facebook Newton-Sunndal

Velkommen til Newton Sunndal!

Kontaktinformasjon

Torgeir Kårvand
Administrativ leder Newton Sunndal
E-post
Mobil 902 35 488

Åpningstider

Mandag – fredag: 08.00–16.00 (15.00 sommer)

 

Sommer- og vintertid

Sommertid: 1. mai - 31. august

Vintertid: 1. september - 30. april