Sang og kor i Sunndal kulturskole

Ønsker du å melde deg på sang i kulturskolen, møter du meg. Jeg heter Lone Eines og er utdannet sangpedagog og sanger. Jeg kommer opprinnelig fra Andøya i Nordland.
Mitt mål for mine elever er at de skal lære om stemmens muligheter og være i stand til å velge sitt eget uttrykk.
 

Under sangtimene jobber vi med forskjellige typer musikk. Noen sanger velger du selv som elev, og noen sanger velger jeg som sanglærer for deg. Vi jobber også med sangteknikk, tolkning/uttrykk og enkel notelære.

Som sangelev i kulturskolen får du mulighet til å delta på våre mange konserter og forestillinger. Når vi står på scenen foran et publikum er det viktig å være godt forberedt sånn at hovedfokuset er å gi publikum og oss selv en god opplevelse.

Kor i kulturskolen

Melder du deg inn i ett av kulturskolens kor møter du også meg som lærer. Her fokuserer vi på å synge sammen og å lytte til hverandre. Vi jobber også i fellesskap med stemmebruk og fremføring. Korene deltar ofte på konserter og forestillinger. I koret er det også mulighet for å synge solo når det passer. Koret er en fin plass å starte med sang. Kulturskolen har 2 barnekor. Barnekoret "Vivo" fra 6 år og "Divisi" fra 10 år. Inndelingen på alder vil variere litt utfra sangerne som deltar.

Young@heart er et tilbud til sangglade pensjonister. Er du glad i synge passer dette for deg. Her kan du lære mer om stemmebruk og synge sammen med andre. Dette er et formiddagstilbud hvor vi møtes en gang i uken for å øve. Gruppen synger både unisont og flerstemt alt tilpasset sangerne. Vi har også opptredener i ulike sammenhenger. Mål: lære mer om egen stemme og jobbe med musikk sammen.

Wok

Vokalensemblet Wok er et fordypningstilbud for sangere som ønsker å synge sammen på ett høyere nivå.
 

Andre tilbud

Som sangpedagog er jeg også aktiv med prosjekter i skoler og barnehager. Dette varierer fra hvert skoleår, men vi i kulturskolen er heldige som får mulighet til å delta i ulike sammenhenger med vår kompetanse.

Artikkelliste