Sang og kor i Sunndal kulturskole

Ønsker du å melde deg på sang i kulturskolen, møter du meg. Jeg heter Lone Eines og er utdannet sangpedagog og sanger. Jeg kommer opprinnelig fra Andøya i Nordland.
Mitt mål for mine elever er at de skal lære om stemmens muligheter og være i stand til å velge sitt eget uttrykk.
 

Under sangtimene jobber vi med forskjellige typer musikk. Noen sanger velger du selv som elev, og noen sanger velger jeg som sanglærer for deg. Vi jobber også med sangteknikk, tolkning/uttrykk og enkel notelære.

Som sangelev i kulturskolen får du mulighet til å delta på våre mange konserter og forestillinger. Når vi står på scenen foran et publikum er det viktig å være godt forberedt sånn at hovedfokuset er å gi publikum og oss selv en god opplevelse.

Kor i kulturskolen

Melder du deg inn i ett av kulturskolens kor møter du også meg som lærer. Her fokuserer vi på å synge sammen og å lytte til hverandre. Vi jobber også i fellesskap med stemmebruk og fremføring. Korene deltar ofte på konserter og forestillinger. I koret er det også mulighet for å synge solo når det passer. Koret er en fin plass å starte med sang. Kulturskolen 2 kor. Barnekoret Vivo og sangensemblet Wok for voksne.

Young@heart er et nyoppstartet tilbud til alle sangglade pensjonister. Har du lyst til å lære mer om stemmebruk og synge sammen med andre kan du melde deg på tilbudet Young@heart på kulturskolen. Dette er et formiddagstilbud hvor vi en time hver uke vil jobbe med stemmebruk, lære sanger og musisere sammen. Dette er ikke et kortilbud, men et samsangstilbud hvor vi nok vil synge flerstemt, men i enklere form og med akkompagnement av ulikt slag.  Mål: lære mer om egen stemme og jobbe med musikk sammen.
 

Andre tilbud

Som sangpedagog er jeg også aktiv med prosjekter i skoler og barnehager. Dette varierer fra hvert skoleår, men vi i kulturskolen er heldige som får mulighet til å delta i ulike sammenhenger med vår kompetanse.

Kontaktinformasjon

Lone Eines
Sangpedagog
E-post
Mobil 950 67 023

Adresse

Postadresse
Postboks 94, 6601 Sunndalsøra

Besøksadresse
Skolevegen 16, 6600 Sunndalsøra