Dans

 

Organisering

Gruppene blir inndelt etter nivå og alder og vil sjangermessig bli inndelt i perioder. Av og til blir gruppene satt sammen ved behov.

Det finnes mange sjangre innen dans og hos oss underviser vi moderne ballett, jazz (moderne jazz, lyrisk jazz, showjazz osv.), hip hop, danseteater, klassisk ballett, kreativ dans, improvisasjon og yoga.

De yngste hos oss (4-6 år) starter med dans og leik, som er en leikbasert grunnopplæring i dans. Vi innfører gradvis klassiske grunnteknikker, leiker oss gjennom ulike sjangre og legger mye vekt på å utvikle et godt læringsmiljø og trygge rammer.

 

Prosjekter

I løpet av året er noen av elevene med på et større fellesprosjekt (f.eks. Ringenes herre), eller huskonserter, stedsspesifisert prosjekt, UKM, In2it dansefestival med ulike workshops og forestillinger, juleforestilling eller sommerforestilling. Målet er at alle elevene skal opptre i løpet av året, men vi som pedagoger tar avgjørelsen om når elevene er klare til å opptre. Det er viktig for oss at de har en god opplevelse på scenen.

 

Trivselsregler

For å kunne skape et trygt og forutsigbart læringsmiljø har vi noen regler:

  1. Si ifra til lærer ved fravær
  2. Ha på egnede klær (spør lærer hvis du er usikker)
  3. Ro i dansesalen når det instrueres
  4. Positive holdninger til medelever og lærer
  5. Rutiner for å øve hjemme
  6. Tyggis /godteri er ikke lov. Vi drikker vann i pausen.
  7. Ikke aksept for hvisking/mobbing/utestenging.

 

Dans med oss

Ved å danse blir du fysisk sterk, myk og utholdende. Kroppen vår har uante muligheter og det er spennende å utforske dette. Å kunne uttrykke seg med kroppen kan gi en fantastisk følelse og er noe du kan holde på med i ulike former gjennom hele livet. Du vil kjenne på mestring og danseglede, noe som også fører til mestring og selvtillit i andre deler av livet ditt. Det har vi som pedagoger sett gang på gang, og det er det som gjør jobben vår så meningsfylt!

 

Velkommen til alle som vil utforske kroppens muligheter i samspill med andre!