Ulv Johannes Karlsen Ottem (17) og Hedda Pernille Haugen (15) er innvalgt som nestleder og medlem i Ungdomspanelet i Møre og Romsdal.

Forskrift om lovbestemt feiing og tilsyn av fyringsanlegg i Sunndal kommune, datert 09.11.17, legges ut til offentlig ettersyn med merknadsfrist 15.01.18.

Sunndal kommune inviterer i samarbeid med eldrerådet til førjulsfest for alderspensjonerte i Sunndal kulturhus søndag 3. desember kl 15.00. Søndag 3. desember arrangeres også julemarked i kulturhuset, det er julegrantenning, og Jazzåteateret har sin tradisjonelle førjulskonsert. Her er det mulighet for å komme i rette førjulsstemning!

 

Etter 10 uker med rehabilitering er Sunndal svømmehall endelig åpen igjen! 

Første åpningsdag er mandag 13.november 1100-1300.
Tirsdag 14.november inviterer svømmehallen alle til felles- og voksenbad med gratis inngang.

Det blir servert kaffe og kake i svømmehallen.

Velkommen!

 

NB! Fra og med neste uke har svømmehallen nye åpningstider på søndager: fra klokka 1300-1600.
 

Nattåpent plakat 1

Fredag 3.november var det nattåpent på Sunndal ungdomssenter. Under kan du lese avdelingsleder ungdom, Kjersti Ramsøy-Halle, sine betraktninger om natta.  

Kulturtjenesten i Sunndal og Friluftsrådet inviterer deg til uhøytidelig, men trivelig, Stikk UT-samling i foajeen ved Sunndal kulturhus tirsdag 07.november kl 1800- 1900.

 

Fylkesstatistikk 2017

Møre og Romsdal fylkeskommune utarbeider kvart år ein omfattande statistikk som skal vere eit referanse- og oppslagsverk for politikarar og administrasjon i kommunane, for media og andre samfunnsinteresserte.

Krever du betaling fra Sunndal kommune, må du etter 1. januar 2018 benytte EHF-faktura (elektronisk handelsformat). Vanlig e-faktura eller annen manuell fakturering kan ikke brukes lenger. Les mer om EHF-faktura og hvordan bedriften kommer i gang med dette:

Budsjett

Prosessen med politisk behandling av budsjett for Sunndal kommune for 2018 startet med at rådmannen la fram sitt foreløpige budsjettutkast tidligere i høst, og pågår til budsjettet vedtas av kommunestyret i møte 13. desember. Les mer om prosessen her:

 

Folkemøte Øksendal 2015

I forbindelse med at kommuneplanes arealdel skal rulleres, ønsker vi å få synspunkter fra innbyggerne.  I den forbindelse skal det arrangeres åpne dialogmøter i bygdene.