vannavstenging.jpg

På grunn av nødvendig vedlikeholdsarbeid vil vannet bli avstengt fra Børset bru til Åram tirsdag 23. januar, fra kl 10.00 til ca 13.00.

Økonomi- og planutvalget 2015-2019

Dei politiske hovudutvala i Sunndal har møte i veke 4. Her finn du oversikt over og dagsorden for møta:

Den lokale juryen

Er du født mellom 1998 og 2005? Har du en lidenskap eller et talent du ønsker å utvikle? I så fall må du fortsette å lese!
Nå har du muligheten til å søke Drømmestipendet 2018!

Ungdom hjemmehørende i Sunndal kommune kan søke på midler fra Hjelles legat. Søkere som tar praktisk yrkesutdanning innen håndtverksfag er fortinnsberettiget ved tildeling. Søknadsfrist er 20.02.2018.

Familie

Er du nysgjerrig på hvordan du skal få et enda bedre forhold til barnet ditt? Er du interessert i hvordan støtte og hjelpe barnet ditt til best mulig utvikling? Har du lyst til å drøfte utfordringer og gleder ved foreldrerollen med andre foreldre? Da kan du bli med i foreldregruppen som starter i mars!

Ras i Drivdalen januar 2018

I samråd med politiet satte Sunndal kommune kriseberedskap tirsdag 16. januar, etter at det har gått et snøskred i Drivdalen. Saken under oppdateres etter hvert som ny informasjon foreligger.

Plakat nyttårskonsert 2018

Fredag 2.februar får du muligheten til å oppleve Trondheimsolistene og Sigrid Vetleseter Bøe på Hovshall scene. Dette er den 3. nyttårskonserten i regi av kulturtjenesten- og i all beskjedenhet; vi tror det blir den beste.
Billetter får du på www.sunndalkulturhus.no. Sikre deg billetter i dag!

UKM logo

Dato for UKM Sunndal er satt til lørdag 3.mars.

Synger du? Eller kanskje du spiller i band? Tar du fine bilder eller er du flink til å male? Kan du triks på trampolina ingen andre kan? Eller kanskje er du en dyktig fiolinist? Danser du? Alene eller i gruppe? Vi vil ha dere med, alle som en.
Gå inn på www.ukm.no og meld deg på i dag!

Vill, vakker og aktiv

Hjelp oss å holde oversikten over lag og foreninger i Sunndal oppdatert! Ta en kikk på brosjyren under, og gi tilbakemelding dersom du ser feil eller mangler.

Kvennhusskogen på Ålvundeid

På Ålvundeid og i Øksendalen er det oppkjørte løyper og fine forhold. Kom deg ut på ski!

I lysløypa på Grøa er det en el-feil i lysanlegget, dessverre. Det jobbes med å få belyst hele løypa, men per dags dato er det mørkt i "nedre" del av løypa til skolen.