Stilling som byggesaksrådgiver

Ledig stilling som byggesaksrpdgiver og flere spennende stillinger finner du her: Sunndal kommune Avdeling for samfunnsutvikling - Byggesaksrådgiver - fast 100% stilling (easycruit.com)

Avvikende åpningstider i Sunndal svømmehall frem til sommeren

Svømmehallen holder stengt 17. - 20. mai,  1. - 2. juni (Hydro cup) og 7. - 9. juni.  Ellers vanlige åpningstider. Velkommen!

Grunneiermøte 03. juni

Sunndal kommune inviterer til lokalt grunneiermøte på Sunndal rådhus mandag 3. juni klokken 14:30. Møtet vil ikke være et informasjonsmøte som Statsforvalteren i Trøndelag og Møre og Romsdal har holdt flere ganger tidligere. Dette møtet vil ta sikte på å avklare synspunkt og evt. støtte, eller ikke for å gå videre i prosess med å øke kunnskapsgrunnlaget for Trollheimen nasjonalpark. Møtet er kun for grunneiere i, eller i tilknytning til randsonene for Trollheimen og Innerdalen landskapsvernområde i Sunndal kommune. Kontakt rådgiver Erik F. Henriksen på epost: erik.forbregd.henriksen@sunndal.kommune.no om du ønsker å delta. Er du en av dem som har mottatt brev er det ikke nødvendig å svare flere ganger. 

Informasjon om kantklipping fra 01. juni

Rundt 01. juni vil tekniske tjenester starte med kantklipp på alle kommunale veger. For å ta vare på humler og bier i størst mulig grad vil vi kun klippe en klippbredde i første omgang. Vi vil prøve å unngå markblomster og vil her løfte opp klippepadden. I kurver og farlige kryss vil trafikksikkerheten alltid gå først.   I august vil vi gå mer omfattende til verks og klippe fulle bredder.

Garden som ressurs - mobilisering av landbruket

Surnadal kommune har sammen med Sunndal kommune mottatt støtte fra Statsforvalteren i Møre og Romsdal for å gjennomføre prosjektet «Gården som ressurs». Det er planlagt to felles mobiliseringssamlinger og nettverkstreff for Sunndal og Surnadal våren 2024.

StikkUT! 2024 fra 1. mai

Det nærmer seg 1. mai og ny Stikk UT!-sesong.  Årets turer en nå klare! Vi oppfordrer flest mulig til å gå StikkUT! – turer, gjerne sammen med noen 😊  

Ny infrastruktur Bjørgs gate, Skjøllendgata og deler av Erik Hauge Allé

Tekniske tjenester gjennomfører i disse dager forberedende arbeider til byggestart for den nye sentrumsbarnehagen.

Få billetter til KBK sine hjemmekamper

Etter tilbakemelding har vi endret konkurransen slik at man velger hvilke kamper man vil melde seg på for å vinne. Fyll ut skjemaet nederst i innlegget og merk av hvilke kamper du vil dra på.  Som støttespiller av KBK har Sunndal kommune tilgang på 4 billetter til KBK sine hjemmekamper. Disse ønsker vi at våre innbyggere skal kunne benytte.

Bli med Hit - rekrutteringsmesse i Oslo 11. april

11. april arrangeres rekrutteringsmessen  “Bli med hit Møre og Romsdal i Oslo.  Sunndal kommune er representert sammen med flere bedrifter fra Sunndal, og inviterer også til eget Etterpålag etter messa.  Kjenner du noen dette kan være aktuelt for? Tips videre! 

Avtale med Sunndal IL fotball - drift av Fagerhaugan

Sunndal kommune og Sunndal Fotball har i alle år hatt et godt samarbeid! Nå har de to partene inngått en avtale der Sunndal Fotball tar over driften av idrettsanleggene i Fagerhaugan idrettspark. Sunndal Fotball skal også gå sammen med NAV og Sunndal kommune om å administrere et sysselsettingsprosjekt der en gir inntil 5 kandidater arbeidstrening med base i klubbhuset på Sande stadion.