How to be Ace av Rebecca Burgess

How to be Ace av Rebecca Burgess - Klikk for stort bilde

Språk: Engelsk

Sidetall: 169

Målgruppe: Voksne

Rebecca Burgess’ tegnede memoarer “How to be Ace” er en personlig skildring av hvordan det er å vokse opp som aseksuell. Vi følger Rebecca fra nerdete tenåring til aspirerende tegneserieskaper og deres reise fra uvitenhet til aksept. Som tenåring var de, i motsetning til tilsynelatende alle andre, overhodet ikke interessert i sex. Det falt de aldri inn at dette kunne være fordi de er aseksuell. For dette var ikke et begrep de kjente til. 

Aseksualitet er fortsatt noe mange folk ikke engang har hørt om, og noe som enkelte ikke engang anerkjenner som en faktisk legning. Jeg tror nok at mye av motivasjonen bak boka var å opplyse folk om hva det vil si å være aseksuell. Boka er veldig informativ og Burgess forteller om sine utfordringer på en engasjerende og humoristisk måte som gjør dette til en bok som er lett å anbefale til de som lurer på hva aseksualitet er. 

Dette er også en bok jeg tror mange vil kjenne seg igjen i. Aseksuell eller ikke. For i bunn og grunn handler boka om hvor viktig det er å ta egne følelser på alvor, å forstå og akseptere seg selv og hvor vanskelig det kan være å gjøre nettopp det. 

Anbefales!