Sommerskole 2021

Velkommen til Sunndal kommunes sommerskole 2021.

Arbeidsgruppa har gått igjennom samtlige kurs og søkere- og har etter beste evne forsøkt å tildele plassene som er tilgjengelige.


Totalt 145 søknader kom inn til Sommerskolen 2021. Hele 48 barn ønsket å delta på vikingskole, blant annet. Og selv om Jarle og gjengen på Leikvin økte antallet deltakere til 20, så er det faktisk 28 barn som blir skuffet. Kjedelig, men sånn er det.


For å gjøre det enklest mulig har arbeidsgruppa bestemt at de som har fått plass, vil bli kontaktet i nær fremtid av de ulike aktivitørene. Dersom dere ikke hører noe, så har dere ikke fått plass. Dessverre.


I år er første året Sunndal kommune arrangerer en sommerskole i det formatet som er nå.


Nærmere 70 barn og unge på Statkrafts fotball skole 52 barn og unge deltar på Newtons forskerfabrikk. I tillegg får omlag 135 unger tilbud om sommerskole i kommunens regi.


Ungdommens StikkUT-uke er fremdeles åpen for påmelding. Her også er det begrenset med plasser. 
Hegerberg Fotballskole er nå fullbooket. 

Totalt er 257 barn (pluss/minus) med på Sommerskolen 2021. Det betyr bare én ting: vi må bare fortsette å utvikle sommerskolen i årene som kommer. Det er lite trolig at vi får koronamidler til neste år- men vi håper og tror at våre folkevalgte ser behovet for og gleden av Sommerskolen 2021 og sørger for finansiering for årene som kommer.


Men nå:


Vi gleder oss til sommeren, vi håper at barna som deltar på de ulike aktivitetsukene blir fornøyde!


Stor sommerklem fra arbeidsgruppa for Sommerskolen 2021