UKM Sunndal 2018

UKM logo - Klikk for stort bildeUKM logo Dato for UKM Sunndal er satt til lørdag 3.mars.

Synger du? Eller kanskje du spiller i band? Tar du fine bilder eller er du flink til å male? Kan du triks på trampolina ingen andre kan? Eller kanskje er du en dyktig fiolinist? Danser du? Alene eller i gruppe? Vi vil ha dere med, alle som en.
Gå inn på www.ukm.no og meld deg på i dag!

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

UKM handler ikke om å konkurrere. UKM handler om å ha det gøy, sånn på ordentlig. Det handler om å være sammen med andre og jobbe mot samme mål: nemlig å skape noe sammen.

… men kommer ikke noen videre, da?

Joda. UKM ønsker å lage så mange morsomme arrangementer som mulig gjennom året. Derfor har vi både lokalmønstring, fylkesfestival og UKM-festivalen hvert år. Det er ikke plass til alle på alt, men alle er med på noe! Fylkes- og landsfestivalen er dessuten en gulrot for deg som ønsker å møte enda flere likesinnede utenfor lokalmiljøet ditt, selv om det viktigste skjer lokalt.

I 2018 arrangeres UKM Møre og Romsdal i Stordal kommune.