Strandryddeaksjon fra 1. mai til 20. juni

Hold Midt-Norge rent Banner - Klikk for stort bilde Renovasjonsselskapene og kommunene i Midt-Norge samler også i år krefter for en felles strandryddeaksjon fra 1. mai til 20. juni. Små og store hender over hele landsdelen oppfordres til å være med å rydde strendene våre, slik som skoler, barnehager, lag, foreninger og andre. Den som registrerer seg og gjøre en innsats, blir dessuten med i trekningen om flere pengepremier.

Slik deltar du i aksjonen i Sunndal kommune:

1. Registrer din aksjon i ryddeportalen www.holdnorgerent.no/ryddeportalen og knytt aksjonen din til Nordmøre Interkommunale Renovasjonsselskap.
  2. Hent gratis sekker ved servicekontoret på rådhuset og registrer hvor du skal rydde.
  3. Gjennomfør rydding. NB! Det er kun strandavfall som kan leveres gratis og skal registreres i denne aksjonen.
  4. Lever avfall i container i Hovsvegen 34 (ved kommunalt lager/vannverk).
  5. Registrer mengden (antall sekker) i Ryddeportalen

Kontaktperson:  Kåre Holten, tlf. 900 58 390

Les mer om kampanjen på NIR sine hjemmesider.

Sunndal kommune
Kåre Holten
Formann veg/renovasjon/maskin

Mandag–fredag: 08.00–16.00 (15.00 sommer)