Frisklivssentralen - kurstilbud høsten 2019

Klikk for stort bildeFrisklivssentralen har et stort utvalg av kurs og veiledning innenfor livsstilsendringer, i samarbeid med andre kommunale tjenester. Tilbudene er innenfor kosthold, fysisk aktivitet eller psykisk helse, og er rettet både mot barn og unge, voksne og eldre.

Frisklivssentralen arrangerer blant annet Frisklivsgruppe, et kurs som går over tolv uker og har fokus på å endre deltakernes vaner med tanke på fysisk aktivitet.

Fagpersoner fra psykisk helse og helsestasjonen tilbyr kurs i mestring av belastning, kurs i depresjonsmestring og søvnkurs. For barn og unge er variantene kurs i mestring (DU-kurs), søvnkurset "Sov godt".

I tillegg til dette har de nå samarbeid med Roede på kosthold, og "Sterk og stødig" for eldre i samarbeid med frivillige instruktører.

Se brosjyre med Frisklivssentralens tilbud (PDF, 3 MB).

Tidligere i år tok Jan Eivind Holsen over jobben som frisklivskoordinator, og flyttet basen for Frisklivssentralen til Helsehuset. Frisklivssentralen driver forebyggende helsearbeid gjennom å tilby ulike kurs.

Frisklivssentralen