Utlysning vikariat i kommunal veterinærvakt for Tingvoll og Sunndal

Kyr på innmarksbeite - Klikk for stort bildeKyr på innmarksbeite Marit Hjellmo Sunndal kommune lyser ut vikariat i den 4-delte kommunale veterinærvakta for Tingvoll og Sunndal, fra 15. august til og med 15. desember 2022.

• Vikariatets varighet: 15.08.2022-15.12.2022, med mulighet for forlengelse ut året.
  • Lønnsgrunnlag er vakttilskuddet fra staten for 2022 samt det en selv fakturerer på oppdrag.
  • Det er i utgangspunktet ønskelig med en veterinær som bor i distriktet, med maks utrykningstid fra bosted til alle bønder i Sunndal og Tingvoll på 2,5 timer.
  • Du må være utdannet veterinær, ha insemineringskurs, samt disponere bil og ha førerkort klasse B.

Sunndal kommune administrerer veterinærordningen på vegne av Tingvoll og Sunndal kommuner.

For utfyllende informasjon, kontakt
Tore Ulvund i Sunndal kommune på telefon 901 01 449, eller
Synnøve Eidhamar Sæbø,  administrativ leder for veterinærene i vakta på telefon 975 31 585.

Søknad sendes til post@sunndal.kommune.no innen 27. juli 2022