Ung i Sunndal 2019 - Bekymring og felles innsats

Fasade kulturhus - Klikk for stort bildePå bakgrunn av at flere offentlige aktører opplever endringer i ungdomsmiljøet, som samlet bekymrer oss, inviterer Sunndal kommune til åpent møte onsdag 6.mars klokka 19-21 i Sunndal kulturhus.

Vi ønsker å orientere fra kommunens ståsted. Politiet vil orientere om hva de har avdekt om bruk av cannabis, hvordan de følger opp, og hvordan vi andre kan bidra i det forebyggende arbeidet.

I tillegg arbeider vi med å skaffe en ekstern foredragsholder som kan fortelle om utfordringer i ungdomsmiljø i et videre perspektiv – gjerne nasjonale trender.

Det vil bli lagt til rette en møteplass i kulturhuset etter informasjonsmøtet, der formålet er at de fremmøtte kan samtale omkring det de har hørt og opplevd.

Program for arrangementet blir publisert på kommunens hjemmeside når detaljene er klare.

Sett av kvelden! Dette er det mange gode grunner for å møte opp – viktigst fordi vi alle har felles interesse og ansvar.

Arrangør: Sunndal kommune