Tilbud om koronavaksine ved Apotek 1 Sunndal

Vaksinering Apotek 1Sunndal kommune ha inngått en avtale med Apotek 1 Sunndal om å bistå med koronavaksinasjon. Apoteket vil i første omgang ha noen faste vaksinasjonsdager i uka, med oppstart fredag 21. januar.

- Vi er veldig fornøyd med å få på plass et tilbud på Apoteket 1, og slik legge enda bedre til rette for vaksinering av kommunens innbyggere, sier helsesjef Britt Iren Bæverfjord.

I første omgang åpnes det for timebestilling og drop in timer på noen faste dager.
Apoteket vil foreløpig tilby Moderna vaksinen, og har kapasitet til å vaksinere 20 personer per dag.

Ingveig Gridseth, leder ved Apotek 1 Sunndal, sier hun er glad for at apoteket kan bidra i vaksinasjonen.

- Vi legger nå i starten opp til vaksinering på noen faste dager i uka, men utvider gjerne til flere dager per uke dersom pågangen blir stor, sier Gridseth.

Oppsatte dager for vaksinering:

Fredag 21. januar
Torsdag 27. januar
Fredag 28. januar
Torsdag 3. februar
Fredag 4. februar

Book time til koronavaksine på Apoteket her. (innlogging med ID-porten)

Kommunen tilbyr for øvrig drop in på ordinære vaksinasjonsdager framover.
Les mer om dette her.