Sunndal kommune en av finalistene til bosettingsprisen

Klikk for stort bildeInnvandrertjenstenSunndal kommune er en av tre finalister til bosettingsprisen 2020, som deles ut av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). Dette ble klart onsdag morgen under bosettingsuken, og den endelige vinneren kåres i slutten av uka.

Sunndal kommune var nominert sammen med kommunene Asker, Gjøvik, Randaberg, Tromsø og Voss. Basert på en avstemming i vår, er de tre finalistene kåret.

- Dette er anerkjennelse for den jobben Sunndal kommune gjør innenfor bosetting og integrering, og en inspirasjon for oss som jobber i innvandrertjenesten, sier Laila Almhjell-Ims, sjef for innvandrertjenesten. - Integreringsarbeidet er godt forankret administrativ og politisk, og det er et tverrfaglig samarbeid rundt integreringen mellom kommune, frivillighet, næringsliv og videregående skole. Dette vet vi er viktig for fagjuryen, som nå skal vurdere finalistene, sier Almhjell-Ims.

På fredag kåres altså vinneren.

Les mer om nominasjonen her.

Se filmen om Sunndal: