Stikk UT! Cruise

Stikk UT! cruise 1 - Klikk for stort bilde Tirsdag 2. oktober arrangeres det Stikk UT! Cruise, det er en rundtur med buss til forskjellige Stikk UT! poster på Nordmøre / Romsdal. Avreise fra busstasjonen på Sunndalsøra kl. 08.30.

Frist for påmelding er satt til 27.september.

Turen starter med buss fra Sunndalsøra til Frei og går derfra Stikk UT! turen til Freikollen med en guide fra Freikollens venner. Det vil også være mulig for de sprekeste å stikke innom Lågfjellet på tur ned.

Videre går turen til Dødeladen Cafe på Innlandet der det blir middag.

Deretter fortsetter cruiset fra Kristiansund og innlandet til Averøya og Atlanterhavsveien. Her blir det ny Stikk UT! tur til Svevestien, den mest besøkte Stikk UT! turen i år.

Turen fortsetter med buss via Eide og stopper i Gjemnes for å gå Stikk UT! turen til Ikorneset (grønn tur), dette er siste stopp før bussen kjører til Batnfjordsøra, Hjelset og hjem til Sunndalsøra.

Ankomst Sunndalsøra vil være tidlig samme kveld.

For påmelding send epost til siv.grete.sponas@sunndal.kommune.no eller ole.magne.ansnes@sunndal.kommune.no

Pris for hele dagen er kr 650,-

Ole Magne Ansnes