Status vaksinering uke 18

Klikk for stort bildeVaksinasjonskoordinator Gunn Inger ReitenTorsdag og fredag denne uka er det satt 252 vaksinedoser i Sunndal. De aller fleste av disse er dose 2. Etter dette er det satt 2532 vaksinedoser totalt, og vel 740 personer er fullvaksinerte (11%).

Det er nå siste del av gruppa mellom 65 og 74 år som gjenstår (gruppe 4 i FHIs prioritering). I løpet av de nærmeste ukene vil vi kunne starte med gruppe 5, alder 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander, og deretter videre med gruppe 6.

I neste uke (uke 19) får vi 186 vaksinedoser av Pfizer-vaksinen, og mesteparten går den uka til dose 1.

I Uke 20 får vi igjen økt leveranse, 288 doser, som også inkluderer vaksinedoser til å bruke som dose 2 på de som har fått en dose av AstraZeneca-vaksinen. Som tidligere informert om, er det bestemt at helsepersonell som fikk AstraZeneca tidligere, vil få tilbud om Pfizer-vaksinen som dose 2. Det er frivillig om de ønsker det eller ikke. Dette er aktuelt i uke 20-22, 12 uker etter at de fikk den første dosen.