Status vaksinering uke 16

Klikk for stort bildeVaksinasjonslokaleDenne uka ble det satt 186 vaksinedoser i Sunndal kulturhus torsdag. Totalt er det nå satt nær 2000 vaksinedoser i Sunndal. 1586 personer har fått vaksine (23%), av disse er 406 fullvaksinerte (6%).

Vaksinerer gruppe 4, alder 65-74 år

Det er fortsatt gruppa mellom 65 og 74 år som blir vaksinert (gruppe 4 i FHIs prioritering). Vi er nå kommet langt ned i gruppa, men det er fortsatt en del igjen før vi er ferdig.

-Alt går etter planen, og det er som vanlig god stemning i vaksinasjonslokalet, sier vaksinekoordinator Gunn Inger Reiten. Folk er glade for å endelig få vaksine.

Dersom noen over 75 år fortsatt ikke har blitt kontaktet av kommunen eller fått innkalling til vaksinasjon, kan de ta kontakt via vaksinasjonstelefonen.

Økte leveranser av Pfizer framover

Det er kun Pfizer-vaksinen som blir brukt i Sunndal. De neste ukene kommer det økte leveranser av vaksinen, i neste uke (uke 17) får vi 288 doser, og uka deretter (uke 18) 252 doser.

Klikk for stort bildeOpptrekk koronavaksine

Praktisk informasjon til deg som skal ha vaksine

• Alle får innkalling på SMS, med lenke til bekreftelse (pålogging med IDporten). Enkel veiledning for dette finnes på kommunens hjemmeside. Dersom du ikke får til å bekrefte selv, ta kontakt med kommunen.
  • Husk utfylt egenerklæringsskjema. Dette er sendt ut til alle over 65 år, og kan også lastes ned her (PDF, 790 kB), eller hentes ved servicekontoret på   rådhuset.
  • Møt presis til timen (maks 10 min), for å unngå ansamlinger på vei ut/inn av vaksinasjonslokalet.