Ny basestasjon på plass i Øksendal

Øksendal fra Vettafjellet - Klikk for stort bilde Bedre mobildekning i Øksendal: Telenor har nå fått på plass ny basestasjon med 4G+ i Øksendal. Merk at en må ha telefon som støtter 4G, samt abonnement som benytter Telenors nett for å benytte dette mobilnettet.

De nye basestasjonene er et spleiselag mellom Telenor og Sunndal kommune, for å bedre mobildekningen for innbyggere og de som ferdes i Øksendal og Jordalsgrenda.

I henhold til avtale mellom Telenor og Sunndal kommune skal det settes opp ny basestasjon i både Øksendal og Jordalsgrenda. Basestasjonen i Øksendal er nå på plass nesten 6 mnd før avtalt tid.

I neste omgang skal basestasjon i Jordalsgrenda settes opp, og skal etter planen være på plass til sommeren.

Eilif Lervik
Teknisk sjef

Sommer (fra 1. mai - 30. august):

Mandag -fredag: 08.00 - 15.00

Vinter (fra 1. september - 30. april):

Mandag - fredag: 08.00 -16.00

Postboks 94, 6601 Sunndalsøra