Kurs for aktivitetsvenner i Sunndal kommune

Klikk for stort bilde Bli frivillig aktivitetsvenn, og gi en med demens muligheten til å få flere aktiviteter og gode opplevelser i hverdagen. I april tilbys frivillige aktivitetsvenner og interesserte gratis kurs og veiledning.

Hva er en aktivitetsvenn?

En aktivitetsvenn er en frivillig person, som med kurs og veiledning, gjør aktiviteter sammen med en person som har demens.

Som aktivitetsvenn kan du gjør noe du selv liker å holde på med, samtidig som du gir en person med demens sykdom flere gode dager og gode opplevelser.

Tid og hyppighet bestemmer du selv.

Er du usikker på om aktivitetsvenn er noe for deg? Delta gjerne på kurs for å lære om demens sykdom og få mer informasjon om det å være frivillig. Det er ikke forpliktende å delta på kurs.

Aktivitetsvennkurs våren 2019

8. og 9. april, kl 17.00–20.00

Kurset arrangeres av Sunndal demensforening, Sunndal kommune og Sunndal frivilligsentral.

Sted for kurset er Frivillighetssentralen sine lokaler i gamle Øra skole

For informasjon og påmelding, kontakt:

demenskoordinator Anne Breisnes,
anne.breisnes@sunndal.kommuneno