Koronavaksinering: Tilbud om oppfriskningsdose til eldre over 75 år

Vaksinasjonslokale FHI anbefaler oppfriskningsdose med koronavaksine til personer over 75 år fra 1. juli. Sunndal kommune vil nå kalle inn denne gruppa til vaksinering i Sunndal kulturhus onsdag 6. juli.

På grunn av økt smitte med ny omikronvariant, framskynder helsemyndighetene planene om oppfriskningsdose for eldre over 75 noe. Vurdering av oppfriskningsdose for øvrige grupper vil bli gjort på et senere tidspunkt.

Oppfriskningsdose kan tilbys tidligst 4 måneder etter siste vaksinedose. Anbefaling om oppfriskningsdose gjelder uavhengig av om man nylig har gjennomgått omikroninfeksjon, men det bør ha gått minst tre uker mellom infeksjon og oppfriskningsdose.

Dersom det er behov, vil det settes opp ny vaksinasjonsdag senere. Informasjon om vaksinering framover blir lagt ut på kommunens nettside.

Det er fortsatt mulig å få oppfriskningsdose ved Apotek 1 Sunndal.

Se informasjonsside om koronavaksinering.