Fagsamling om negativ sosial kontroll 7. juni

Klikk for stort bildeSunndal kommune og Innvandretjenesten inviterer til fagsamling om negativ sosial kontroll fredag 7. juni. Samlingen er aktuell for alle som arbeider med mennesker, og åpen for alle interesserte. Gratis deltakelse. Se mer informasjon om program:

Fagsamlingen er oppfølging av tiltak i Sunndal kommune sin Handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Temaet negativ sosial kontroll er et tema som er viktig for mange, og som ikke bare gjelder innvandrermiljøet. Samlingen er derfor aktuell for alle som arbeider med mennesker, og er en mulighet til å få en oppdatering på feltet.

Program

Foreleser er Janne Waagbø. Hun er seniorrådgiver i Barne-, ungdoms- og familiedirektoretat (bufdir) og kompetanseteamet mot tvangsekteskap, kjønnslemlestelse og negativ sosial kontroll.

Tema for samlingen vil være:

• Informasjon om kompetanseteamet
  • Forelesning om temaet negativ sosial kontroll og æresrelatert vold
  • Case/gruppearbeid

Fagsamlingen finner sted i  Sunndal kulturhus 7. juni 2019 kl 11.30-15.00

Det vil bli servert en lett lunsj kl.11.30.

Arrangementet er gratis.

Påmelding innen 03.06.19 til

Bente Mosbakk bente.mosbakk@sunndal.kommune.no eller

Gry Hermo gry.hermo@sunndal.kommune.no