Bli med å sett farge på Sunndal!

Sunndal ungdomsråd, kulturtjenesten ved Kjersti Ramsøy-Halle, kunstner Bergljot Hals og nærmiljøprosjektet ved Peggy Ranheim inviterer ungdommer i alderen 13-23 år til å bli med å sette farge på Sunndal!

Det hele skjer i uke 26 og varer i 5 dager. Det skal males, skrus, kappes og skjæres. Vi må støpe, bære, feste og spikre. Vi skal spise, le, leike og pynte. Dette blir kjempeartig!

Du har kanskje sett logoen til Sunndal? Den fine med de ulike elementene som representerer noen av kvalitetene med Sunndal. Naturen, industrien, kulturen osv. vi ønsker å skape en kunstinstallasjon av disse elementene. I sterke farger. Godt synlig ved skateparken. Kanskje vil barn klatre på dem, mens voksne kan sette seg ned for å ta en kaffe. Eller kanskje en selfie. Og kanskje kan ungdommer sørge for at installasjonen får free wifi?

Ikke nok med det: Rundt om i sentrum står strømbokser som i dag ser ganske triste og kjedelige ut. Sunndal energi har gitt oss tillatelse til å gi strømboksene et nytt utseende! Plana er å få malt 10-13 stykker med fine og fargerike uttrykk. Vi har allerede 6 ungdommer som er påmeldt- men vi har plass til flere.

 

Har du ingen planer første uka i sommerferien? Er dette noe for deg og din vennegjeng?
Eller kanskje du mener dette er noe for ditt barn?

Ta kontakt med avdelingsleder ungdom, Kjersti Ramsøy-Halle. Her er det førstemann til mølla som gjelder, så ikke vent med å melde deg på. Påmelding skjer via e-post.

Du kan også lese mer om prosjektet i Driva
 

Kontaktinformasjon

Kjersti Ramsøy-Halle
Avdelingsleder ungdom
E-post
Mobil 916 02 507