Arbeider i Sunndalsvegen 4.-6. mai

Klikk for stort bildeSunndalsvegenTirsdag 4. mai til torsdag 6. mai blir det arbeider med avløpsledningen i Sunndalsvegen mellom Ringvegen og Hovsvegen. Sykkelevegen på denne strekningen vil derfor bli stengt i perioder. Sperringene vil bli skiltet.

Det er Kjeldaas AS fra Sande i Vestfold og Slamsug fra Ålesund som skal utføre arbeider med å renovere avløpsledningen i Sunndalsvegen. De skal prøve å gjøre dette uten å måtte grave opp hele RV 70, med alle de ulemper det vil medføre. Ledningen ligger på ca. 4 meter dybde.

Det blir derfor benyttet No-Dig-metoder, hvor de graver ut nedraste masser og rørdeler via avløpsrør og kummer, og vil trekke inn korte plastrør etter hvert som de graver seg innover i ledningen. Dette er delvis nybrottsarbeid, og de har laget redskap spesielt for dette prosjektet.

Arbeiderne vil stå langs midtrabatten med 2 stk lastebiler, noe som gjør at sykkelfeltet i Sunndalsvegen må stenge mellom Ringvegen og Hovsvegen mens det jobbes ved de enkelte kummene.  

Sperringene vil bli skiltet med teksten «Sykkelveg stengt» og varselskilt. Skiltene vil bli flyttet etter hvert som bilene skifter arbeidssted. 

Det vil være arbeid i området mellom kl 0900 og 1400 samt mellom kl 1900 og 2300.

Kontaktinformasjon

Grete Marie Trædal
teknisk planlegger
E-post
Mobil 908 90 177

Åpningstider

Åpningstider mandag - fredag:

Rådhuset: 09.00–15.00 

Sentralbord/servicekontor: 09.00 - 15.00

Adresse

Postadresse
Postboks 94, 6601 Sunndalsøra

Besøksadresse
Sunndal rådhus, Romsdalsvegen 2, Sunndalsøra