Vannprisen til Eilif M. Lervik

Vannprisen 2016 Eilif Lervik - Klikk for stort bilde Driftsassistansens Vannpris for 2016 er tildelt Eilif M. Lervik, teknisk sjef i Sunndal kommune. Lervik får prisen for sin mangeårige innsats for vannbransjen i Møre og Romsdal. Prisen ble delt ut av styreleder Bjarte Koppen, Molde Vann og Avløp KF under foreningens VA-konferansei Molde 10. mai. 

Vannprisen, som første gang ble delt ut i 1986, kan ifølge statuttene gis til enkeltpersoner, kommuner, interkommunale selskap, vann- og avløpsverk, frivillige organisasjoner eller institusjoner for innsats av teknisk, organisasjonsmessig, forvaltningsmessig eller administrativ karakter. Juryen for Vannprisen er styret i Driftsassistansen, som består av representanter fra kommuner og private vannverk i Møre og Romsdal.

Juryen har i sin begrunnelse for valg av prisvinner lagt spesiell vekt på prisvinnerens sentrale rolle i Driftsassistansen helt siden foreningen ble stiftet i 1992. Han har vært styremedlem i mer enn 20 år, og styreleder i hele 9 av disse årene. Fra sine kolleger får prisvinneren det beste skussmål, både som privatperson og som fagperson med en genuin interesse for vann- og avløpsfaget. Ord som faglig dyktig, inkluderende, kreativ, effektiv og engasjert karakteriserer prisvinneren på en god måte 

Publisert av Sigrun Rødset. Sist endret 12.05.2017 10:25
Fant du det du lette etter?