Sunndal kulturskole 2017-2018

Fra forestillingen "Ringenes Herre" - Klikk for stort bilde Har du lyst til å bli elev ved Sunndal kulturskole? Eller har du et barn som har lyst til å bli med? I så fall må du fylle ut søknadsskjema innen 13.mai.

Alle som er bosatt i Sunndal kommune kan søke opptak. Barn og ungdom fra 0-18 år er hovedmålgruppe for kulturskolens virksomhet.

Elever som allerede har plass trenger ikke søke for å fortsette med samme disiplin neste år.

Elever beholder sin elevplass til den blir sagt opp, og så lenge kulturskolen klarer å tilby undervisning. Det er svært viktig at elevplassen blir sagt opp innen fristen dersom eleven ønsker å slutte. Utmeldingsfrist for høstsemesteret er satt til 15.juni.

Finn elektronisk søknadsskjema i vår skjemaoversikt, under kultur.
Søknadsskjema i papirformat er lagt ut på alle skoler, på rådhuset, kulturhuset, biblioteket og på kulturskolen.

Papir-søknader sendes til:
Sunndal kulturskole
postboks 94
6601 Sunndalsøra

Søknader kan også leveres direkte på kulturskolen eller på servicekontoret på Rådhuset.

Publisert av Kjersti Ramsøy-Halle. Sist endret 08.05.2017 10:23
Fant du det du lette etter?