Nye åpningstider ved NAV Sunndal fra 24. april

NAV Sunndal tilpasser seg nye digitale tider, og endrer åpningstider for betjent publikumsmottak ved NAV- kontoret for å rydde mer tid til planlagt oppfølgingsarbeid og for kontakt med arbeidsgivere. Det blir nye åpningstider for betjent publikumsmottak ved NAV Sunndal fra 24.4.17. Se tidene her:

 

Publikumsmottaket vil være betjent mellom kl. 12.00 og 14.00 alle ukedager.

Det understrekes at kontoret vil være åpent for timeavtaler og selvbetjeningsløsninger som tidligere på mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellom kl. 10.00-15.00, og på onsdager fra kl. 12.00.

NAV-kontoret ønsker å bruke mer ressurser på oppfølging og mindre tid på ikke planlagte samtaler.

Over hele landet satser NAV-kontorene på økt bruk av selvbetjeningsløsningene.


NAV er tilgjengelig i andre kanaler:

Nav.no: Alle dager -24 timer i døgnet (på nav.no har du også tilgang til chat)

Chat: Foreldrepenger, barnetrygd og kontantstøtte

Chat: Økonomisk problemer (eller ring 800GJELD-800 45353)

Chat: Jobbmuligheter i Europa

Facebook: NAV Jobblyst (veiledning for ungdom) og NAV Foreldrepenger

Via Navs nettløsninger kan du enkelt få oversikt over dine utbetalinger, levere sykmeldinger, søke om foreldrepenger, arbeidsavklaringspenger, dagpenger, registrere CV-en din, for å nevne noe.

 

Mange NAV-brukere har gode datakunnskaper og er vant med å finne frem på nett.

Du kan skrive søknaden i ro og mak hjemme, der du har alle andre opplysninger og vedleggene som du trenger. Du slipper å gå på NAV-kontoret og stå i kø. Systemet hjelper deg å fylle ut søknaden, gir veiledning underveis og sørger for at du kommer videre i prosessen. Dette kan du gjøre hjemmefra 24 timer i døgnet! Elektronisk skjema kommer raskere frem til NAV enn hvis du leverer den på papir. Du får kvittering på nettet, så du vet at saken er mottatt.

På nav.no kan du selvsagt registrere deg som arbeidssøker, registrere meldekort og søke på ledige stillinger, i tillegg til at du får mange gode tips til jobbsøk.

Noen vil kanskje trenge starthjelp for å kunne benytte seg av noen av tjenestene. De er velkomne innom NAV-kontoret, eller en kan benytte kontaktsenteret 55 55 33 33.

Husk å ta med BankID når du oppsøker NAV-kontoret, slik at vi kan hjelpe deg å logge inn på nav.no.

 

 

Fant du det du lette etter?