UKM logo

Dato for UKM Sunndal er satt til lørdag 3.mars.

Synger du? Eller kanskje du spiller i band? Tar du fine bilder eller er du flink til å male? Kan du triks på trampolina ingen andre kan? Eller kanskje er du en dyktig fiolinist? Danser du? Alene eller i gruppe? Vi vil ha dere med, alle som en.
Gå inn på www.ukm.no og meld deg på i dag!

Lekeplass ved Hovsvegen

Arbeidet med rullering av kommuneplanens arealdel startet opp tidlig i 2017. Høsten 2017 er avsatt til utredninger av ulike tema og medvirkning for å få synspunkter fra innbyggerne. Les om prosessen her:

Årsmelding 2016

Årsmelding for Sunndal kommune for 2016 ble vedtatt av Sunndal kommunestyre 14.06.17. Årsmeldinga gir en oversikt over resultater og begivenheter i Sunndal kommune i året som gikk, både når det gjelder den politiske virksomheten og hva som har skjedd i kommunens tjenester.

Ny hjemmeside

Sunndal kommune lanserer fredag 16. juni nye, brukervennlige sider. Sunndal er andre kommune ut av nordmørskommunene til å lansere sine nye sider, som er moderne og universelt utformet. Vi håper dere vil like dem!

LADYEN: Musikkspillet om Lady Arbuthnott settes opp i Sunndal kulturhus i juni hvert år.

Musikkstykket om Sunndals ukronede dronning, "Lady Arbuthnott - frua på Elverhøy" spilles i 2017 for 22. gang i perioden 22. juni - 1. juli i Hovshall, Sunndal kulturhus.

StikkUT 2017

Mandag 1. mai startet årets StikkUT-sesong, og i år tilbyr Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal med samarbeidspartnere 194 turer i de femten medlemskommunene. 14 av turene finner du i Sunndal.

Endret kjøremønster i Litldalsvegen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.