Nyttårskonserten 2018: Trondheimsolistene med Sigrid Vetleseter Bøe

Plakat nyttårskonsert 2018 - Klikk for stort bildePlakat nyttårskonsert 2018 Fredag 2.februar får du muligheten til å oppleve Trondheimsolistene og Sigrid Vetleseter Bøe på Hovshall scene. Dette er den 3. nyttårskonserten i regi av kulturtjenesten- og i all beskjedenhet; vi tror det blir den beste.
Billetter får du på www.sunndalkulturhus.no. Sikre deg billetter i dag!

Gjennom sine konserter og turnéer over store deler av Europa, Asia, USA og Sør-Amerika har Trondheimssolistene utviklet seg til å bli et av de mest spennende kammerorkestrene på den internasjonale arena. Trondheimsolistenes nye kunsnteriske leder, Geir Inge Lotsberg, fortsetter utviklingen av et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse. Konsertene preges av humør, spontanitet og intensitet. Med høy internasjonal kvalitet og nyskapende kunstnerisk profil bidrar Trondheimsolistene til økt tilgjengelighet, oppmerksomhet og bevissthet rundt det kunstneriske uttrykk -  kammermusikk.

Sigrid Vetleseter Bøe er født og oppvokst i Bøfjorden på Nordmøre. Som datter av en organist har Sigrid fått musikk inn med "morsmelka". Det starta som solist i pappa sitt kor- videre til bachelorgrad i klassisk sang ved musikkkonservatoriet i Trondheim. I 2014 kom hun inn på Operahögskolan i Stockholm. Hun debuterte på Kungliga Operan i samme by i 2016.

Velkommen til Sunndal kulturhus og Hovshall scene!