Lag og organisasjoner

Gjæra Gjøra - Klikk for stort bildeGjæra Gjøra Sunndal kommune har et rikt kulturliv og en mangfoldig frivillighet, og det finnes tilbud til store og små innen mange interessefelt.

Under finner du en oversikt over lag og organisasjoner med kontaktpersoner. Formålet med oversikten er å vise hva som finnes av aktivitetstilbud og interesseorganisasjoner lokalt, slik at de som ønsker det kan komme i kontakt med rette organisasjon.

 

Regelfristen er også et dokument det er verd å sette seg inn i. Målgruppen for  regelsamlingen er brukere av ulike tilskuddsordninger og regelverk, innen kultursektoren i Sunndal kommune. Den er ment som et informasjonshefte for lag og organisasjoner, tillitsvalgte og andre interesserte om ulike tilskuddsordninger som finnes. Les igjennom heftet her: Regelfristen 2016-2018 (PDF, 347 kB)Se brosjyra her: Vill vakker og aktiv - en oversikt over lag og foreninger (PDF, 2 MB)

Oversikten/brosjyren vil ikke kunne være helt oppdatert til enhver tid, men kommunen vil ta en hovedgjennomgang i året i etterkant av søknadsrunden på kulturmidler og innspill fra organisasjonene. Det er derfor viktig at den som står som kontaktperson kan formidle kontakt videre inn i miljøet.

Finner du feil eller mangler i brosjyren, send tilbakemelding til kjersti.ramsoy.halle@sunndal.kommune.no.

 
 

Sist endret 25.11.2016
Fant du det du lette etter?